The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Zreszta, do tej pory nie moge odzalowac pewnej jednej, co do ktorej naprawde cos czulem. Ale szybko to jeblo, ona mnie zostawila i sie zaczelo wtedy cpanie i odbijanie sobie na innych laskach zeby sie z nimi przespac, zeby sie lepiej poczuc ze soba, ze chuj z nia etc. A do dzisiaj mi jebana w glowie siedzi i nic jej nie wymazalo, ani cpanie, ani inne, nic. To bylo prawdziwe zauroczenie. Cos jakbys cpal a tu nagle odcial dostep (ona odciela). Pozniej jeszcze byly powroty do siebie, nieudane, chuj tam nie bede tutaj pamietnika robil bo kazdy i tak ma to w dupie
ale konkluzja jest taka, ze fajnie by bylo trafic na wyjatkowa osobe i z nia sie "zżyć". Zeby wyznawala wspolne wartosci, byla podobna do nas. Dobra koncze te wywody
Beta ketony w tej sprawie tyrały mnie od początku negatywnie. Wszystkich miałem gdzieś.
Niech nie zdziwi mój semi pozytywny stan. od 3 dni łykam fluoksetyne. Na początku działa bardzo sympatycznie. Tak więc trzeźwy, ale nie do końca.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Bk i ogolnie stymulanty jak dla mnie nie nadaja sie do brania codziennie w dlugich ciagach, ale pewnie niejeden z hajpa by mnie zaskoczyl jak dlugo na czyms leci i jest zdrowy (przede wszystkim psychicznie). Opio moze i odwracaja w pewien sposob system wartosci itp, ale nie ryja czaszki az tak jak stymulanty brane przez lata w porownaniu do opio.
suma sumarum opio zostaje w pamieci, mysle, na zawsze, ile bysmy nie brali
The dream is gone
Cpun jesli bedzie chcial to i ogarnie 300 zl dziennie.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.