bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Codeine, codeine - you're the nicest thing I've seeeen :)
Uroboros pisze:Dlatego grzać zacząłem - by się odkochać :P. Zadziałało. Teraz kocham kodeinę.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
aka zakładaj nową knajpe kurwiu
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Hexe i co, zdecydowałaś się :)? Bo właśnie 450 zarzuciwszy, żeby ci smutno samej nie było
Ej, to ja mogę założyć temat, żeby był superpoprawny stylistycznie, ortograficznie, itd. Bo mnie szlag trafi jak nie będzie.
Uroboros pisze:Dlatego grzać zacząłem - by się odkochać :P. Zadziałało. Teraz kocham kodeinę.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
jakoś tak się złożyło że znowu od paru dni jestem tylko na kodzie (grzeje mnie 300 mg nie wiem jakim cudem, chociaż grzanie to może za dużo powiedziane)
w każdym razie powiedzcie mi czy zawartość sulfogwajakolu w thiocodinie się zwiększyła, czy kiedyś kłamali i wcale go tam tyle nie było, bo za każdym razem mam dziwne objawy ze strony układu trawiennego i nie są to klasyczne efekty uboczne opio, widzę też, że piszecie o swoich problemach tj biegunkach itd, co tu się stało, bo ja waliłem thiocodin właściwie codziennie bywało czasami że nawet 3 razy dziennie, a teraz czuje że gdybym tak pogrzał miesiąc to chyba bym zszedł
chcą nas otruć?
czy po prostu wtedy byłem już zahartowany, a teraz organizm jakoś się do tego sulfo musi znowu przyzwyczaić
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.