najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
Posty: 8 • Strona 1 z 1
  • 7 / / 0
Czy ktos z was sadzil Super Skunka. Czy dojdzie pod Polskim niebem ?
I jaką ma moc ta roślinka ?
Uwaga! Użytkownik formula nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
też mnie to interesuje...


w necie róznie sie o tym mówi... niby zwykle indoor/outdoor ale wiadomo jak to jest...

super skunk taki outdoor da dużą moc ? jak zbiory ?

pozdrawiam wypoczywaczy ;]
Uwaga, chciałem powiedzieć, niewiem, niepamietam,byłem pijany nie mam nic do powiedzenia, tak kłamałem.
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Powinien dać rade jak będzie dobry sezon :)


http://www.weedfarmer.com/gallery/Super-Skunk?page=4
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Siema :-) W temacie jest literówka "Super Skunk" ;-)

To odmiana indoor/outdoor jak słusznie zauważył "Bombek"
Rośnie doskonale w szklarni - jeśli ktoś ma takie warunki to może spodziewać się "sytego" plonu.

Posadzenie w miejscu gdzie cień zaczyna szybciej padać na roślinę może pomóc - przyśpieszyć ewentualne zbiory.

Moc : duża :-D

Warunki : zapraszam na moją stronę do oglądnięcia fotorelacji gdzie jest posadzony już SS na out - spadł na niego śnieg, -3 stopnie a on przeżył -> to twarda sztuka :-)

Z mojej strony polecam! :-D

Pozdrawiam :-)
Uwaga! Użytkownik nasiona.oz.pl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kostek »
Z tego co wiem to ma szanse dojść, ale jak nie dojdzie, to i tak powinno być niezłe palenie (lepszy niż WW na OUT).
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BUTCH »
Mógłby ktoś napisać,kto tego super skunka uprawiał, jak to w końcu wyszło? doszedł? jaka moc? jaki plon?
Uwaga! Użytkownik BUTCH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Mi prawie doszedł mało mu brakowało
moc 9/10
plon u mnie było jakieś 40 g z jednej rośliny
Kwiaty nie są takie zbite bardziej luźne, jasne pokryte żywicą (aż się błyszczą :) )
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Ostatnio koles przywiozl troche Super Skunksa z NL i powiem wam ze dawno tak dobrej smiechawy nie mialem ;]
Niestety w tamtym roku ch... strzelil uprawke m. in. wlasnie SS :-/
W przyszlym sie pomysli...
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
ODPOWIEDZ
Posty: 8 • Strona 1 z 1
Newsy
[img]
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

[img]
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.