Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
MaciekB pisze:Z tego, co znalazłem na internecie to zarówno dimethocaine i procaine u człowieka nie wywołują tak mocnej euforii jak kokaina, więc mogą być stosowane jako typowe stymulanty. Ponadto są inhibitorami MAO, więc trzeba uważać na inne lekarstwa i dragi.
Przypisy:
[list=1][*]E.R. Perks. Monoamine oxidase inhibitors. Anaesthesia 1964, Vol.19, Is.3, 376-386. Opublikowany online w 2007.
[*]René De la Garza, C.E. Johanson. Effects of haloperidol and physostigmine on self-administration of local anesthetics. Pharmacology Biochemistry and Behavior 1982, Vol.17, Is.6, 1295-1299. doi:10.1016/0091-3057(82)90138-1[/list]
Ktoś inny miał już przyjemność(?) testować ?
Ja miałem kiedyś okazję testować dmc. Zastępowało mi kawę. Ciekawe ile w tym kofeiny było :D
dawajrowa pisze:Juri Gagarin - i jak testowałeś ?
Ktoś inny miał już przyjemność(?) testować ?
ps. dawki od 50mg wzwyż
sklepy raus - surveilled
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.