Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 656 / 12 / 0
[ external image ]
http://www.bindingdb.org/data/mols/tenK ... 46732.html
moze ta pochodna chloropane bylaby mniej toksyczna i lepiej dzialajaca
te 2 chlory moga sie chyba laczyc w jakichs bialkach niedowracalnie co podnosi toksycznosc
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2011 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2428 / 90 / 0
Czy Wy na pewno mieliście RTI-111 ? :huh: bo z tego co tu widzę to porażka , a na LGH ludzie są tym zachwyceni :-D W niedługim czasie zaopatrzę sie w to i sam ocenię , bo cena nawet znośna %-D
Jedyne na co narzekali to dzień po , a właściwie aż 2 zwały :'(

scalono - surveilled

Dobra no więc dostałem dzisiaj list z 2gramami pudrowatej substancji zwanej Dichloropane lub bardziej potocznie RTI-111 w dodatku po bardzo bardzo okazyjnej cenie od pewnej osoby - której niezmierne dziękuje :-D Ale do sedna , tą opinie co tu teraz zamieszczę należy traktować jako niezbyt rzetelną bo rano zapodałem sobie Clonazepam 2mg :( który na pewno miał spory wpływ słabsze efekty :(
Odmierzyłem na wadzę około 300mg , w razie jakby ktoś ze znajomych miał ochotę i wyruszyłem do kumpla , tam posypałem sobie 120mg i pierwsze odczucia "o żesz ja pierdole" - jak to boli przy wciąganiu , ale gorzej jest z gardłem które podrażnione na godzinke spokojnie pozostaje - zapewne wtedy Clonazepam jeszcze dość mocno działał , bo poza lekkim pobudzeniem i empatią mało co poczułem :( Dodam że zero jakiegokolwiek rush`a :( , wchodzi dość mocno na organizm wycieczka na pocztę wolnym chodem - spowodowała zadyszkę i pot lejący sie strumieniami . Ciśnienia na następną kreskę raczej nie ma może delikatne wielki plusik za to :yay: Później o 19:20 postanowiłem zapodać jeszcze raz ale teraz troszkę więcej bo 180mg i znów to samo potworny ból nosa ( przez 5-6 sek) i gardło rozwalone , ale tutaj miłe zaskoczenie co prawda rush`a dalej nie było , ale jak zaczęło wchodzić to sie zrobiło konkret i to w chuj :D
Lekki nieogar w głowie , spora empatia i takie MEGA MEGA duże zadowolenie z Siebie %-D Pobudzenie dalej niezbyt natarczywe ,i wydaje sie takie jakby naturalne . Źrenice mocno rozszerzone , ale poza tym raczej nic nie zdradzi odmiennego stanu świadomości :*)
Dodam jeszcze jedno apropo moich dawek broń Boże niech nikt do takich nie startuje :cheesy: ja mam najebane we łbie , ogromną tolerancję na stimsy , byłem po kloniku i swoje ważę :)
Co prawda dawki rzędu 20-30mg trochę mnie smieszą , ale chuj z tym , jak ktoś chce sie w to bawić to radziłbym zacząć od jakiś 65-70mg i przygotowane w pogotowiu jakieś benzo .

Podsumowując pomimo że od dłuższego czasu to RTI jest już dostępne na rynku wyłamuje sie spośród słabych ketonów i innych syfów .... W piątek albo lepiej w Sobotę (o ile dostanę do tego czasu lidokaine) powtórzę teścik ale bez klona :D i jeszcze 2 znajomych dostanie ode mnie małe sampelki więc liczę że wypowiedzą sie na ten temat .
Aż sie dziwie że nikt tego jeszcze nie wprowadził , a szkoda bo warto warto :gun:

30 wrz 2011, 02:37 - scalono - surveilled

Nikt nie pisze :( to jestem zmuszony do pisania posta pod postem ;-)
Bawię sie tym od wczoraj i masakra :D co prawda z 2g zostało sie koło 400mg.... , ale wydałem razem ponad 0,5-0,6g ppróbek znajomym , powinni jutro coś napisać (chyba że poczta w chuja poleci) .
Dzisiaj rano znowu wziąłem klona ale teraz 1mg i eh znów wkurwiony na siebie jestem bo pełni działania dalszym ciągu nie doznałem . Jako że nos i gardło mam kurewsko rozjebane postanowiłem zapalić to z żarówki zanim wszystko znalazłem trochę czasu minęło w międzyczasie szukałem info o paleniu tegu i kurwa akurat jak skonczyłem trafiłem na fragment tekstu gdzie - jest napisane o znikomych efektach...
No ale i tak postanowiłem spróbować wrzuciłem jakes 40mg , szybko sie dymek zrobił :-D ściągnąłem ze 2 buszki , nawet nie gryzło :D , a efekty ? nic kompletnie nic... eh
Co do zwały to ja miałem 0 :gun: baa ja nawet usnąłem o 3 albo 3:30 ostatnią kreche sciągałema po 4 już spałem , no ale nie ma tak fajnie - rano jak wstałem to wcześniej opisywany pisk w głowie (ale klonik pomógł na to ) i czuć było że serce ostro wjeb dostało kilka godzin wcześniej .
Szkoda że znów nie dane mi było dostać rush`a którym tak sie na LGH jarają :diabolic:
Gdyby nie ta konsystencja - puder , ból gardła i nosa to miazgun totalny . Kurewsko mnie teraz zastanawia dlaczego tak mało opinii tutaj o tym jest i w dodatku takich że szkoda gadać .
Pewnie przez cene bo faktycznie odstrasza , ale działaniem wynagradza to w 100% , może niedługo pojawi sie w Polsce :yay: jeszcze jakby staniało do chociaż stówki to żyć nie umierać ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
podzielam twoj entuzjazm tym zwiazkiem i osobiscie uwazam ze jest to dla mnie nalepszy rc ze stymulantow obecnie na rynku. Zdecydowanie wypiera ketony swoja wydajnoscia i profilem dzialania. Wszystki wymienione powyzej negatywne efekty u mnie nie wystapily, moze poza splywem ktory faktycznie nie jest przyjemny, ale to pewnie zasluga giebla ktory rowniez bral udzial w testah heh, Zaskoczyla mnie rowniez spora empatia po tym, ogolnie same plusy. Jesli chodzi o mala liczbe postow to powodem moze byc [słaby dostęp do materiału w Polsce]. Byc moze juz niedlugo pojawi sie [w Polsce] ale cos mi sie wydaje ze nie ma szans na cene w okolicach setki.

Źródła nas nie interesują. - surveilled
Uwaga! Użytkownik lowmed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Miałeś rush po tym ? Jeśli tak to napisz , ile mg wtedy jebłeś bo bardzo mnie to ciekawi .
Oj tam z 6-APB dali rade (co prawda kosztem jakości) to i tu dadzą radę %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
rush`u jakotakiego nie bylo, jesli mialbym porownywac do tego mam na fecie, byla natomiast calkiem spora gonitwa mysli i ogromna chec robienia czegos, swietnie sie tez gralo w black ops na ps3, peace
Uwaga! Użytkownik lowmed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
No to ja nie wiem co to za ściema z tym zajebistym 30minutowym rush`em...
Chociaż nie powiem jak jebłem 200mg na raz to coś podchodziło ale słabe dalej :( , ale może to ze mną jest coś nie tak ? ;-) bo po mefedronie też nie czuje żadnego pierdolnięcia na wejściu .
Po kilku razach z DCP już ten spływ tak mocno nie drażni gardła i nosa , działa dalej świetnie oj szkoda ze nie zrobiłem dłuższej przerwy bo dalej nie dane było mi doznać całego potencjału DCP który ma do zaoferowania :) , Gdyby jeszcze konsystencja tego czyli puder który strasznie sie lepi i cieżko wchodzi w nos byłoby miodzio :-D No ale nie wszystko jest takie fajne w DCP . Organizm faktycznie dostaje ostry wpierdol , nie pamiętam żeby kiedykolwiek wcześniej serce dawało znać o sobie tak wyraźnie - oczywiśćie mam na myśli negatywne znaki ^_^
I dzisiaj co dziwne pomimo że rozjebało mnie konkret i czułem na prawdę ogromną empatie to z pijanymi znajomymi nie potrafiłem nawiązać kontaktu - normalnie blok złapałem i chuj , ponad to obecność pijanych ludzi wkurwiała mnie tak że szkoda gadać... Kurwa co te ludzie za głupoty bełkoczą w alkoholowym amoku... Zdziwiło mnie to dość mocno bo po ketonach - jakoś nie było tego problemu.
no nie moge znieść ich towarzystwa po DCP - nie wiem jak u innych niech ktoś wypowie sie w tym temacie bo jeśli nie tylko ja tak miałem to spory minus to jest i robi duży problem dla tego RTI bo nie nada sie na "Kokowo , Mefowo , Imprezowo" . Zatoki są strasznie zatkane przez następne 2 dni , a gluty są non stop - no chyba z tone ich wygrzebałem przez ostatnie kilka dni :yay: . I znów mały spacer sprawił okropną zadyszkę i momentalnie calutki zrobiłem sie wilgotny tfuuu mokry ;]
Ale i tak podsumowując RTI-111 jest genialne - nie działa tak sztucznie jak ketony tylko cały ten haj jest taki bardziej naturalny i głównie we łbie go czuć %-D Stymulacja jest idealna nie za mocna i nie za słaba , jedynie przy zbyt dużej dawce oczka są troszkę za mocno rozbiegane :blush:
  • 2012 / 83 / 0
Może sprobuj oralnie to zeżreć, w niektorych wypadkach/substancjach wlasnie oral daje wieksza euforie, jest spokojniej i przyjemniej ogolnie ;-)
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1179 / 9 / 0
Re: Dichloropane
Nieprzeczytany post autor: pyzg »
Walnij oral i zdaj relacje :-D a parcie na seks duze? :gun:
  • 2362 / 28 / 0
Re: Dichloropane
Nieprzeczytany post autor: derb »
U mnie brak
BS
  • 2428 / 90 / 0
Ja także nic takiego nie zauważyłem , raczej po DCP bym sie tego spodziewał ^_^
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.