Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
300mg to dawka odpowiednia na początek by się nie czuć zawiedzionym.
rudy1022 pisze:Myślę że oralnie było by lepiej.
Miałem kiedyś sampla 250mg, koleżanka z koleżankami wysniffała większość, żadnych efektów, MTTA zostało okrzyknięte "trutką na szczury".
Sampel wrócił do mnie, zarzuciłem tą resztkę oralnie i pojawił się delikatny high przypominający 4BMC.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Plusy:
+ dobry efekt antydepresyjny
+ dobry efekt znoszenia zmęczenia
+ brak szkieletu amfetaminowego = brak amfetaminowej potliwości
+ niskie ciśnienie na dorzutkę
Minusy:
- efekt nie jest do końca wyraźny, wielu fanom MDPV etc. nie przypadnie to do gustu
- libido jest na stosunkowo niskim poziomie
Pozostaje jeszcze zagadnienie struktury zawierającej tetrahydronaftalenon. Teoretycznie może być kancerogenny, ale ciężko o dowody. Generalnie, podejrzewam że najlepiej sprawdzi się w tym względzie zasada dosis venenum facit.
snif nawet nie boli.
spływ: łomatko gorzko w całych ustach i to bardzo długi czas.
testowane po 6 piwkach. zero przetrzeźwiena wiec i stymulant bardzo słaby. na trzeźwo następnego dnia na lekkim kacu (dzień wcześniej 10 browarów) 100mg i zero działania
nie znieczula.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.