REC

Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 242 / 13 / 0
Ja testowałem zarówno RTI jak 4-fluorotropococaine, 4fc również i nie udało im się dogonić natury niestety chociaż dobre badania mi się udało przeprowadzić. Nie sądzę aby REC było wyjątkiem :).
  • 6255 / 446 / 12
Uwaga: ta substancja ma taką samą masę molową jak kokaina. Jest jej analogiem, w którym grupa benzoiloksowa została zamieniona na karboksylową, sprzężoną z fenylem. Praktycznie, została grupa karboksylowa "odwrócona".

Nie wiadomo mi, czy to ma szanse działać i czy da się efektywnie wybrać aktywny enancjomer.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1971 / 456 / 4
pojawił się środek w Chorzowie... na opakowaniu pisze REC oraz wzór chemiczny... napisy niemieckie. Ze snów ludzi, którzy opowiadali o działaniu owej substancji - przypominało bardzo 2FA - taką ogarniętą stymulację, zachęcającą do działania, zero uboków. Empatia na dobrym poziomie.
Jak mi się to trafi w ręce wrzucę to na badania, zobaczymy co tam siedzi.
DXM
  • 297 / 31 / 0
@DuchPL i jak tam? Mocno mnie ten temat interesuje
Spoiler:
  • 1971 / 456 / 4
Nadal "dostępny" w czechach, ludzie NADAL CHWALĄ aż kusi by przetestować
DXM
  • 107 / 2 / 0
Siemka. Dajcie coś znać na ten temat. Czy Odczynnik widnieje na jakiejś witrynie lub czy są jakieś raporty użytkowników w sieci. Chętnie bym podjął rękawice zd
  • 1971 / 456 / 4
Związek mnie interesował, kiedy właŚnie 2FA zniknęło z rynku.
Szukałem lajtowego sposobu na całodniowa koncentrację bez uboków ( tiaa ), a ten związek z opinii ludzi zapowiadał się obiecująco.

Ostatnio będąc u pepików pytałem o to ustrojstwo i ...cisza
Ludziki jednak chyba wola "sprawdzoną" kawę a nie takie cuś, co jest prochem i jest ...nielegalne %-D

"
DXM
  • 107 / 2 / 0
da ktos na priv namiar na vendora?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.