Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2950 / 636 / 0
Pojawiło się wraz z DMC które kiedyś rzekomo było dostępne ale wiele wskazuje na to, że wcale nie.

Nie mam struktury, jedynie wzór:
3-(dipropylamino)-2,2-dimethylpropyl 4-aminobenzoate
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 9604 / 1893 / 2
z tego co pamiętam to pochodne Dimetylokatynonu były wuja warte.
Było kiedyś 4-CDMC czyli 4chlorodimetylokatynon i było nieaktywne.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3265 / 927 / 5
400mg w kinol. Efekty po 15min:
- gil
- pieczący spływ
- możliwe że ciepło mi się zrobiło
- sranie
Dam update potem
+200mg w kinol:
Czuję jakbym coś wziął ale chuj wie co. Wrzuciłem 200mg oral
Chyba coś smyrnęło ale bardziej w stronę "waliłem 3mmc przez kilka h, zaczął się zjazd, znalazłem resztki, przejebałem i jest okayish"

Nie polecam.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.