Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 152 / 2 / 0
Ja zamawiałem z e-noopept.pl (nazwę sklepu chyba mogę podać), ma postać "grudy", zlepionego prochu, luźny on na pewno nie jest.
  • 7 / / 0
Noopept jest higroskopijny wiec skoro dostałeś bryłę to znaczy ze był źle przechowywany
Uwaga! Użytkownik noopept70 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 207 / 13 / 0
4 dzien , zeskakując na nizsza dawke bardzo fajnie dziala , znosi u mnie muła sertralinowego jest wiecej mobilizacjii i checi do robienia czegoś , wczesniej moglem pierdolnąć się przed kompem po pracy i ogladac filmy do konca dnia .
  • 1 / / 0
wie ktoś może czy nie jest niebezpiecznie łączyć noopept z lekami przeciwdepresyjnymi?
  • 7 / / 0
Właśnie doszedł mi noopept z anglii(wysłany 26.02,doszedł dziś!!!) i mam łyżeczkę z podpisem level scoop=10mg,heaped=20mg.
Jak rozumiem to płaska=10mg,"kopiata"=20mg?
Uwaga! Użytkownik Yucao nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Yucao pisze:
Właśnie doszedł mi noopept z anglii(wysłany 26.02,doszedł dziś!!!) i mam łyżeczkę z podpisem level scoop=10mg,heaped=20mg.
Jak rozumiem to płaska=10mg,"kopiata"=20mg?
scoop - miarka -,czyli teoretycznie można wywnioskować, że płaska.
heaped - to tak jak to ująłeś "kopiata" miarka.
Uwaga! Użytkownik leff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Masz śmierdzący czy taki w zasadzie bezwonny ?
Nie żałuj tej kopiastej, mierzyłem na wadze, to kopiasta to średnio 18mg
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 40 / 1 / 0
Jak wygląda działanie doraźne?
  • 192 / 4 / 0
Działa od pierwszych dawek.
Oddycham, bo jestem przesądny.
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
  • 2876 / 99 / 0
Działanie właściwe zaczyna się później, ale efekty czuć od początku
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Newsy
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.