edit: cene już znam około 19zł za 10mg/50. pozostaje kwestia przewiezienia tego przez granicę.
http://www.longecity.org/forum/topic/75 ... ct-libido/
"A jako ciekawostkę dodam, że noopept można waporyzować.
kocham Cie !!
:D
@olgusia123 - wg mnie to niemożliwe, po prostu miałaś taką wadę i zbyt słabe okulary, czego nie odczuwałaś tak bardzo dopóki Noopept nie osłabił wzroku.
- A dziękuję, doskonale :-)
A po drugie kofeina hamuje BDNF, czyli neurogenezę. Czyli osłabia działanie noopeptu...
kofeina w znaczący sposób hamuje BDNF? W takim razie może zwiększyć troche dawke noopeptu, aby wyrównać aktywację z inhibicją? Teraz jem 20mg x2, moze 20mgx3 załatwiłoby sprawę?
Jestem mocno przyzwyczajony do tych zasranych energetków, i jeśli nie powodowałoby to znaczącego osłabienia noopeptu to wolałbym ich nie odstawiać.
EDIT: Znalazłem info, że kofeina powoduje wzmożoną produkcję BDNF.
http://www.dobrametoda.com/ARTYKULY/kawa.htm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.