Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
lepiej 1200-600-0
mi lekarz mówił, żeby nie brac wieczorem, bo się źle śpi.
ja i tak, aż za dobrze śpie.

a najlepiej to bierz 1200-1200-0, jak ci wcześniej braknie to powiesz w aptece, że ci się przed wizytą skończył, żeby ci dali, bo nie powinieneś przerywać leczenia.
ja tak biorę, a też piszę maturę w tym roku, tylko nie bardzo się do niej uczę, ale na moje lenistwo nic nie pomoże.
i po tym jest tak, ze mam się nauczyć 150 słówek ludzie się uczą tydzień, ja siadam na wieczór przed kartkówka przeczytam parę razy, na przerwie powtórzę i 5 dostaję.
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2009 przez mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
O której bierzesz pierwszą i drugą dawkę?
Coś dodatkowego zarzucasz razem z piracetamem?
Też Ci się zwiększyło libido? Bo mam zajebistą chcicę cały czas.

Fajna sprawa. Jak teraz wstaję rano, to nie kręci mi się w głowie. Zazwyczaj po wstaniu z łóżka, to musiałem odczekać chwilkę, żeby się dowiedzieć gdzie jestem. A dzisiaj wszystko elegancko :-)
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
Gecko pisze:
O której bierzesz pierwszą i drugą dawkę?
Coś dodatkowego zarzucasz razem z piracetamem?
biorę jak wstanę, zazwyczaj jest to 8, a drugą dawkę, jak ze szkoły wrócę, około 15.
biorę jeszcze magne B6, ale to już wcześniej jadłam.
Gecko pisze:

Też Ci się zwiększyło libido? Bo mam zajebistą chcicę cały czas.
na początku tak, ale już wróciło do normy.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
Dzięki, masz u mnie sztukę ;-)
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: logi1720 »
1600mg rano od dwóch tygodni, na zaburzenia koncentracji i pamięci. Długo by się rozpisywać "na co". Jak wrażenia? Zupełnie żadnej różnicy, żadnej poprawy, żadnych objawów pożądanych jak i nie pożądanych, zupełnie nic. W USA dostępny jako suplement, w wielu krajach bez recepty. Pytanie: po co faszerować się chemią która nie działa?
p.s. w starych podręcznikach od medycyny można znaleźć informacje o badaniach, że powoduje Polepszenie pamięci i koncentracji. Może i tak jest, ale jakim kosztem? Piracetam jest jednym z pierwszych leków nootropowych, w których upatrywano nadziei w psychiatrii. Tyle że zarówno ON, jak i cała grupa "nieco" zawiodła.
  • 300 / 6 / 0
a to prawda ze piracteam zwieksza dzialanie stymulantow (m.in metka :))?
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 1425 / 81 / 0
Nieprzeczytany post autor: hess »
Zwiększa, jednak wydaje mi się, że nie zawsze w tą przyjemniejszą stronę.

Przykład: przyjąłem jakieś 100mg "preparatu białkowego", a wcześniej zjadłem 3600mg Piracetamu (celem była efektywna nauka). Efekt nie był wcale przyjemny, łapałem paranoje, serce waliło, niepokój itp. Również możliwości umysłowe nie były polepszone. Nie polecam miksować z amph, przynajmniej nie w takiej dużej dawce jak 3600mg.

Łączyłem też Piracetam z mdpv i przyznam, że tutaj efekt był ciekawszy. Lepsza stymulacja, energia, gotowość do działania.

Z mdma Piracetam łączył się świetnie, także podejrzewam, że i z metkatem dobrze by się komponował.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2009 przez hess, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko co napisałem na tym forum to nie jest prawda!
  • 300 / 6 / 0
wczoraj sprawdzilem i faktycznie 1 tabletka pireactamu ladnie podbila faze (tak jakbym przyjal 2x wieksza dawke)
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Ten piracetam to zagadales na recepte?
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 300 / 6 / 0
Mam od znajomego, a on dostal bo wkrecil wstrzas mozgu czy cos zeby miec odszkodowanie, po tym jak sie wyjebal na glowe
ODPOWIEDZ
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.