@pozytywnyczlek
To są kapsułki z kurkuminą 95% z pieprzem i imbirem.Jutro mam psychiatre i da mi pewnie ssri na nerwice i nwm czy moge ssri brac od razu czy zalozmy po 24h od ostatniej dawki kurkumy.A brałem ją 2 tygodnie a kurkumina podobno 24h siedzi w organizmie ale nwm jakz kumulacja.
Działania więc nie ocenie, bo zwyczajnie go nie czułem w żaden sposób. Na koniec zdenerwowany zjadłem 30 tabletek tego szafraca I no nogi mi się uginały przez 4 minuty, potem norma.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.