Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 89 / 1 / 0
Która 2v2 teraz najlepsza ? Zauważyłem że pojawiły się 2 wersje i nie wiem która jest najbardziej muzyczno-psychodeliczna :)
  • 1130 / 48 / 0
Wersja 2 naszej ulubionej kompozycji przetestowana przeze mnie w ilosci 6g. Jak juz ktos wspominal wydaje sie ciut mocniejsza, ale niesamowicie siada na organizm. Wyglad jak zombie, wieksze zmeczenie itp. Najgorsze, ze utrzymuje sie to dluzej niz po zwyklej 2v2 i popalajac w ciagu dnia miedzy robota i innymi obowiazkami widac, ze cos sie palilo jak wyjdzie sie do ludzi. Ogolnie jest jakas taka meczaca i nie polecam palenia w dluzszych ciagach/wiekszych ilosciach. Dla mnie jest duzy minus, bo zawsze pale 2v2 oporowo ;) Trzeba odczekac dluzej niz przy zwyklej przed wyjsciem gdziekolwiek. Z wygladu odnioslem wrazenie jakby byla bardziej czerwona, co sugerowaloby wieksza ilosc daggi, ale mozliwe, ze zdawalo mi sie tylko. Osobiscie preferuje wersje 1.
  • 36 / 8 / 0
Odebrałem przedwczoraj po 3 g 1v2 i 2v2 (zamawiane tuż przed zmianą opisów na stronie) plus odrobina (tak na jedno większe nabicie) Heimii 1:10 jak gratis. Heimia jak zawsze super, subtelna, ale wyraźna. Uczucie wewnętrznego (nie cielesnego) ciepełka plus wielowymiarowy dźwięk i jakiś taki... spokój. 1v2 za to kompletnie rozczarowujące, mimo że wcześniej sprawdzało się całkiem nieźle. Żadnych wyraźnych efektów, jedynie uczucie pewnego zamotania. 2v2 prawie bez "pomarańczki", którą ostatnio było wypełnione. Wydaje się relatywnie słabsze (a tolerka mi przecież spadła), jedynie dość mocno usypiające.
  • 122 / 5 / 0
2v2 to coś zajebistego! Zamówiłem z kumplem 3g na spróbowanie, paliliśmy to jakoś co tydzień, wyszły z 4 zajebiste tripy.
Wchodzi momentalnie, jeszcze podczas palenia od razu czuć mocne efekty - u mnie zaczyna się w nogach :D
Działa dość krótko, to prawda, ale nie tyle, co 1v2. Jakoś godzinkę jest zajebiście, później działanie mocno słabnie - polecam wtedy coś zjeść, dodać sobie energii i można przypalić znowu. Dopalenie też jest git, ale utrzymuje się już krócej, jakoś do 40 minut.

Generalnie zajebista rzecz, kolory są zupełnie inne, o wiele żywsze, bardziej nasycone. Do tego, podczas jednego z tripów przedmioty, które oglądaliśmy (między innymi głośnik, butelka wody, naycznko do yerba mate itd) były kompletnie pozbawione ostrości, krawędzie były takie jakby matowe, ciężko to opisać :D

Już niedługo leci kolejne zamówienie. Boje się, że szybko mi się to znudzi. Planuje miks z baką, ciekaw jestem tego mocno.
  • 1151 / 230 / 7
Uho pisze:
Planuje miks z baką, ciekaw jestem tego mocno.
Będzie mocno. Przy mieszaniu z baką takich ilości jakie się pali solo może pokarać. Uważaj na siebie.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 122 / 5 / 0
Tak, wiem, czytałem o tym, by uważać na ilości. Planuję to zmieszać w proporcjach mniej więcej 1/4 i 3/4.
Dzięki za przestrogę : )

EDIT: Planuję na dniach zamówić między innymi 2v2, ilex guayusa (poprzednim razem, kiedy zamawiałem, okazało się, że nie było na stanie :<) oraz gabę. Co powiecie o tej 3 pozycji? Prowadzę dość intensywny tryb, pracuję (wcześnie wstaję, o 5 nad ranem słucham śpiewu ptaków za oknem :D). Do tego studiuję zaocznie, więc często w weekendy też muszę wcześnie wstać. Często chodzę zmęczony, po pracy brak mi motywacji do ruszenia się z domu na zwykły spacer czy rower. Czy taka gaba sprawdzi się w moim przypadku? Generalnie zależy mi na lepszej regeneracji, większej motywacji i polepszeniu humoru.

Przeglądam sobie sklepik i nie wiem co jeszcze zamówić, przetestować. Polecacie coś? Myślałem o damianie, combretum, heimii itd. Co będzie najlepsze to przetestowania i nie będzie wiązało się z wielkim wydatkiem? Generalnie wszystko co można dostać w znanym nam sshopie ( :D ) i jest warte spróbowania, mile widziane!
  • 1151 / 230 / 7
Maconha Brava, ale ostrzegam że dorzutki nie działają.
Kanna - całkiem dobre ziółko poprawiające nastrój.
Życie to trip, więc dbaj o set&AMP;setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 139 / 17 / 7
Passioflower ekstrakt podany per oral działa dość wyraźnie, dodaje energii i poprawia nastrój. Motywację poprawiają również kapsle na potencje - Catuaba i Tongkat.
The fact is, we have lost more knowledge than we ever had.
  • 122 / 5 / 0
Zamówienie poszło już wczoraj - na wartość prawie 250 zł. Na szczęście koszty dzielone z kumplem :D
Prócz 2v2, gaby i ilexa zamówiłem także kannę 2:1, już po raz drugi, do tego parę innych rzeczy, jak guarana itd. Jako gratis wziąłem między innymi wspomnianą wcześniej Maconhe, a także damianę, Klip daggę i Silene Capensis. Już nie mogę się doczekać! : )
  • 58 / 3 / 0
czy nadmierne palenie 2v2 może wpływać negatywnie na ogólne samopoczucie? Przeżywam ciężki okres w życiu zahaczający wręcz o depresje, palenie pomaga zapomnieć na chwile ale zastanawiam się czy na dłuższą metę nie lepiej bedzie tego chwilowo zaprzestać. Wiem, że ma to jakiś tam wpływ na serotoninę dlatego pytam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.