było parę propozycji ,nie mogę teraz jakoś znaleść wszystkiego ,padła propozycja Serdecznika Syberyjskiego czy rzeczywiście jest taki dobry
jest parę ziół które wzmacniają efekty pytanie które najlepsze ,choć tez piszcie te co są dobre
z własnego doświadczenia wiem ,że Baybean i damiana zajmują tylko miejsce , a MB w samo sobie może jest dobre choć jakoś nie zauważyłem potencjału wzmacniającego
Jeśli chodzi o smaki to tak by ocenił poszczególne ziółka do palenia
damiana-zły ,gryzie w gardło chce się kaszleć
Kanna - Zły ,o smaku ryby ,nieprzyjemny zapach
Baybean- normalny,znośny smak
MB-jak dla mnie dobry ,miło się pali
Biały Lotos - dobry,delikatny nie ma problemów z paleniem
Ogólenie każde zioło będzie lepsze jeśli będzie trochę wilgotniejsze.
Smaczne jest Lobelia inflata, nie wiem jak ze wzmacniającym działaniem.
A serdeczniki nic nie wzmacniają, jedno zmieniają profil na przyjemniejszy i bardziej muzyczny.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.