ODPOWIEDZ
  • 2518 / 28 / 0
Wybiera się ktoś 10 października br. na występ francuskiej grupy postrockowej Kwoon do Poznania. Miejsce koncertu było wielokrotnie zmieniane, najpierw koncert miał odbyć się w klubie "Pod Minogą", potem w TBA, a według ostatnich doniesień zespół zagra w klubie Fabrika.

Bilety:
15zł w przedsprzedarzy
25zł w dniu koncertu

Kto się wybiera, to proszę o informację na maila!!

http://www.youtube.com/watch?v=xTysF1E4Ft0
  • 2518 / 28 / 0
Kolejna ciekawa impreza "Rock in Wrocław 2012" z perełką, czyli występem legendarnej grupy Queen.

Bilety:
Business Suit – 900 zł

Loże – 700 zł

Golden Prestige – 549 zł
Cena zawiera:
- miejsce przed sceną
- parking na 1 auto
- koszulk
- smycz

Golden Circle (miejsc przed samą sceną) - 399 zł

Czerwony – 299 zł
Żółty – 249 zł
Niebieski – 199 zł
Ciemno niebieski – 99 zł

Płyta (stojące) – 159 zł
  • 211 / 3 / 0
JEBNO OPEN AIR (goa,psytrance, acid techno)
http://www.facebook.com/events/316524651749158/
Pół roku powinno Ci było wystarczyć
  • 827 / 3 / 0
^ - Kto sie wybiera? ;-)
Miej dystans
  • 613 / 21 / 0
Ja się wybieram wraz ze swoimi przyjaciółmi arcybiskupem i mahometem :-D W ogóle z tego co wiem to całe mnóstwo lokalnych ćpunów i ćpunek się tam zgromadzi, szykuje się naprawdę niezły rozkurw!
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 827 / 3 / 0
Świetna zapowiedź Gluciorro, haha :D Nie wiem ile ode mnie ludzi się zbierze ale wyglada na to, że trzeba będzie się speaknąć ;-)
Miej dystans
  • 430 / 5 / 0
W sumie wybrałabym się, ale nie chce mi się samej tachać wielkiego namiotu ze Sz-na :/
  • 430 / 5 / 0
Ej, podbijam, w sumie to bym chętnie ruszyła tyłek, ktoś z Pzn może rusza?
  • 613 / 21 / 0
I prawidłowo, o namiot się nie martw, przecież ćpuny są nad wyraz pomocne, na pewno cię ktoś przygarnie, mogę to być nawet ja, tylko uważaj, po APB i gieblu mam wielką potrzebę przytulania ;-)

Ja prawdopodobnie będę już w piątek, duża ekipa ode mnie przyjedzie na sobotę.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 19 / / 0
A może ktoś się na Ursynalia wybiera w ten weekend ?

http://www.ursynalia.pl/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.