Jaka godzina jest najlepsza na hajpowe nieoficjalne bez-narkotykowe spotkanie?

Czas głosowania minął 04 października 2011

wczesne popołudnie - między 13:00 a 16:00
58
43%
wieczór od po 16:00 do nawet 18:00
37
28%
jeszcze później - nawet między 18:00 a 21:00
39
29%

Liczba głosów: 134

ODPOWIEDZ
  • 989 / 35 / 0
Ojumałem wszystkie apteki w Kostrzyniu.
Jeżeli komuś nie sprzedali tchiocodinu, przepraszam.
  • 858 / 51 / 0
primechaos pisze:
czemu nikt z was na woodstocku nie miał odsprzedać żadnego acodinu :< w dodatku w żadnych aptekach nie było, bo wszystko wykupili ;(
A czemu jak byłem w wiosce chaosu i spytałem o grzyby to typek wyjął genitalia i biegł do mnie trzymając je i krzycząc "WEŹ MOJĄ NOGAWKĘ!!!"? Boję się waszej wioski, ale słyszałem o akcjach z trzeźwieniem ludzi poprzez MXE :D
Warszawski Cpun pisze:
I jak się bawiłeś na Woodstocku?
  • 16 / / 0
rrd pisze:
primechaos pisze:
czemu nikt z was na woodstocku nie miał odsprzedać żadnego acodinu :< w dodatku w żadnych aptekach nie było, bo wszystko wykupili ;(
A czemu jak byłem w wiosce chaosu i spytałem o grzyby to typek wyjął genitalia i biegł do mnie trzymając je i krzycząc "WEŹ MOJĄ NOGAWKĘ!!!"? Boję się waszej wioski, ale słyszałem o akcjach z trzeźwieniem ludzi poprzez MXE :D

Nie to było tak,daliśmy mu 200mg MXE a potem faszerowaliśmy go doksycykliną, wmawiając mu,że jak zje antybiotyk to wytrzeźwieje a jeszcze potem polaliśmy mu 2ml GBL,wkręcając, że to on jest mną. Ale to długa historia generalnie.
lubie kanapki.
  • 415 / 1 / 0
koRRRnela pisze:
DXMowyKodeiniarz pisze:
KORRRNELA wyslalem Ci PM odpisz w koncu !!! :rolleyes:
Nie odpiszę Ci, bo nie mogę już wbić na hushmail'a :)
Dobra juz widze, a myslalem ze sie na mnie obrazilas za cos w poscie czy sie uparlas zeby mi nie odpowiadac ;-) (jeszcze w autostopie)

Ivghald Ty mnie poznales sam jak wybieglem o 3 rano w srode z onajegomac z Lidla. I od razu po nikach wiec szacunek za tak dobra pamiec ;-) ;-)
I dziwie sie wlasnie z ta pamiecia bo byles zjarany przypuszczam albo na duzych dawkach lekow, Twoje zrenice Cie zdradzaly. :gun:

Miał być Wooodstock. Był Woodstock. Był zajebisty to fakt %-D ale to juz przeminelo. A w moim miescie nie wiedzialem ze tak dobrych ludzi mozna spotkac. Wracam sobie dzisiaj o 5 rano z imprezy i taki kapec w mordzie ze sie napijesz z kaluzy normalnie, i spytalem sie kolegi i za trzy fajki wymienil sie za pol litrowa cole ratujac moja pupe :yay:
  • 33 / / 0
w przyszłym roku chcę się wybrać na mój pierwszy woodstock a więc powiedzcie mi drodzy fani odmiennych stanów świadomości, jak to jest z tą wioską hajperila? Jak wygląda, jaka atmosfera itepe. Bardzo chciałbym was poznać, przynajmniej niektórych.. :) ile kasy musiałbym wziąć na jedzenie, picie? Używki wezmę ze sobą w nadmiarze więc tego nie liczę. Ten nadmiar pewnie i tak okaże się z mały jak to zwykle bywa..
  • 278 / 11 / 0
Bierz, ile Ci sumienie dyktuje.
  • 550 / 3 / 0
Picie, także to alkoholowe, jest tanie. W tym roku był namiot z Lidlem na terenie festiwalu. I ceny były normalne, Lidlowe. Nie sprzedawali tam tylko alkoholu, ale po alkohol można skoczyć do miasta, nie jest daleko :) Jedzenie też nie jest jakoś super drogie. OGROMNY hot-dog z bodajże trzema parówami i toną surówki kosztował 9zł.
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 490 / 3 / 0
Ceny Lidlowe? Czy Ciebie swędzą receptory jakieś w mózgu?! Tam były ceny niższe niż hurtowe... w końcu w jeden dzień zarobili tyle co przez miesiąc pewnie... Gdyby nie Lidl to by te 600k-750k ludu zdychało z głodu...
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 989 / 35 / 0
rrd pisze:
primechaos pisze:
Warszawski Cpun pisze:
I jak się bawiłeś na Woodstocku?
Bosssssko :))))))))))))))))))))))))))))))0
  • 3732 / 45 / 0
O wariaty! Mi przykro przestrasznie, ale takiego bałaganu w życiu nie miałam jeszcze jak tego lata, wybrać się nie mogłam. W dodatku Kosmita nie chciał ze mną jechać, bo tam psytransów nie ma. ;-) Sama bym nie pojechała, ze względów bezpieczeństwa. Nie powiem, że na następnym muszę być, bo to stara śpiewka i owszem, jestem leniwą rurą i należy mi się warn za niesubordysację. Nie przepuszczę, poznam Was, kiedyś. :heart:
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.