30 marca 2022DobryTemat pisze: @lvckyy "Można powiedzieć ze "benzo bez recepty" choć pewnie znajda się silniejsze leki OTC."
Mam nadzieję, że miałeś na myśli, że są leki silniej działające bez recepty niż hydroksyzyna, ponieważ hydroksyzyna nie jest OTC.
@stuk Nawet jakby mnie 600mg mocno uspokoiło to i tak by mi było szkoda chociażby hajsu na kupno tego, już nie mówiąc o narządach wewnętrznych co by te piguły musiały przerobić. A to, że prędzej koda powinna być na receptę to z tym się zgadzam w 100 procentach. hydroksyzyna nikomu życia nie zniszczy i zapewne jeszcze nie zniszczyła w przeciwieństwie do kodeiny...
2 łykanie kilkunastu, kilkudziesięciu tabletek (jakie by to nie były) nie jest obojętne dla ludzkiego organizmu.
Jaka dawka? Bo ja wczoraj przyjąłem 25mg i nie mogłem się dobudzić.
Nie wiem jak jest toksyczna szczerze mówiąc, nie mam informacji - może tak jest jak mówisz. Co do alko to nie ma o czym w ogóle gadać. Codziennie zastanawiam się jaki głupi byłem, że się w to tak pięknie i książkowo wpierdoliłem.... W najgorszy syf na świecie. Na szczęście to już za mną. Z tego co widzę bardzo gloryfikujesz tą hydroksyzynę. Zazdroszczę Ci, że taka zabawka na Ciebie działa i Cię skutecznie uspokaja. Na mnie nie ma ani potencjału terapeutycznego ani potencjału rekreacyjnego. Próbowałem z różnymi, bardzo różnymi dawkami i dałem sobie spokój.
careful fear and dead devotion"
edit: rzecz jasna ranking jest całkowicie subiektywny.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.