Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 182 / 3 / 0
jak odstawił to stracił na wadze. nie wszystko, może połowę tego co w tym czasie przytył. ale jemu nie zależało
  • 335 / 1 / 0
Ktoś mi gada że neuroleptyki robią z ludzi warzywa :(
Kłamstwo nie?
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 742 / 12 / 0
Duża większość, w dużych dawkach tych przeciwpsychotycznych. Robi z ludzi zombie.
  • 335 / 1 / 0
tomek219 pisze:
Duża większość, w dużych dawkach tych przeciwpsychotycznych. Robi z ludzi zombie.
Kolejny mit jakich wiele.
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 742 / 12 / 0
A widziałeś kiedyś schizofrenika na 600mg klozapiny dziennie? Zakładam że nie, więc proszę Cię wypierdalaj i pisz w odpowiednich działach . Przepraszam za offtop.
  • 335 / 1 / 0
A tu Cie zaskoczę. Byłem w Kościanie na oddziale zamkniętym jeden dzień :)
  • 708 / 6 / 0
Glodnyminy pisze:
tomek219 pisze:
Kolejny mit jakich wiele.
Jeśli ktoś weźmie tak raz na pol roku to jest zombie. Ja dostalem to od taty na spanie to o 21 wzielem i następny caly dzień to zombie . .
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 335 / 1 / 0
Całe szczęście tylko na drugi dzień...
  • 708 / 6 / 0
Ale i tak nic nie przebije następnego dnia po 600tramalu retard (2 chyba nie rozgryzlem) i 2 mg Xanaxu. I następny dzień SPR.z biologii z genetyki i zawalilem go i 4 na koniec a mialbym 5 :D. Mialem jeszcze takie noddy ze patrzylem się prosto na babkę i zamykalem oczy i odlatywalem... Masakra to byla.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 335 / 1 / 0
Że też zrobiłeś to na dzień prze egzaminem :D
Mistrzostwo :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.