NAPRAWDE NIE BIERZCIE TEGO GÓWNA NAWET LEKARZE KTÓRZY PRZYPISUJĄ HALOWPIERDOL DODAJĄ DO RECEPTY AKINETON
Ale jak przebiegał twój tok myślenia, że doszedłeś do wniosku, że to pomoże na zespół niespokojnych nóg? Zapytałeś kogoś o radę? Czytałeś coś w necie o tym leku? Może chociaż ulotkę? Oczywiście współczuję że cię tak powyginało, sam długo brałem to gówno i strasznie się męczyłem.
NA PRZYSZŁOŚĆ RESTONUM
Mam pytanie po jakim czasie haloperidol depot działa w pełni?
Moim skromnym zdaniem ta substancja normalnym ludziom tylko pierdoli leb. Ja dostawalem chyba na zasadzie ze glupio byc w szpitalu I nie dostawac lekow. Dzialanie doustnych kropelek wcale nie wyczuwalne. Babka chciala mi dawac strzaly ale zdecydowanie odmowilem. Bardzo dobrze z reszta bo bym chodzil jak bezmyslna zjawa. Zastosowalem wlasna terapie I na 7 dni pobytu - 5 dni pilismy wodke I piwo. Po wszystkim zauwazylem u siebie zaburzenia pracy mozgu (nagle krotkie rozkojarzenia, wstep do wkrecania sobie bajek). Na szczescie minelo ale ogolnie widze to tak, ze dluzsze przyjmowanie tego przeze mnie by mi wyindukowalo jak na ironie jakas chorobe.
Halo i.M 50 mg co 10dni
Testowali na mnie whuj kombinacji leków i lipa w końcu ostatecznosc haloperidol i dopiero to pomogło
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.