Neuroleptyki blokuja dopamine a stismy uwalniaja doopamine.Wiec nie ma co rozmyslac, nie zadziala a i jak mniemam leczysz sie na psychozy (neuroleptyki) wiec mozesz dostac po dluzszym waleniu paranoi.
Nie radze :old:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Łączyłam stimy 600mg MAOI (zabójstwo) z 400mg/d amisulprydu z powodzeniem. 2-setka amisulprydu na zejściu pomaga dodatkowo bo blokuje presynaptyczne receptory D2 i D3 przedłużac fazę amfetaminy.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Ile czasu się leczysz? Bierzesz doprawdy potężne dawki - wnioskuję, że poschizowało Cię całkiem niedawno. Jeśli bierzesz je co najmniej parę miesięcy możesz spróbować "zapomnieć" o całodziennej dawce i zarzucić neuroleptyk po całej zabawie.
Na początku kuracji parę dobrych lat temu w remisji mogłam darować sobie neuroleptyki i stopniowo antydepy w ogóle. Teraz jest tak, że jeśli zapomnę neuroleptyku na trzeci dzień jest masakra i to w już w remisji (ciężko wyobrazić mi sobie fazę amfetaminową w czasie ostrej choroby). Najważniejsze, że jest wtedy jeszcze szansa szybko zarzucić i nie wpakować się w pełnoprawną psychozę.
24 września 2017serotoninowy pisze: U mnie jest tak że ja nigdy głosów nie miałem ani nie widziałem rzeczy których nie ma. U mnie wkręta była że gadają o mnie w radiu, tv , tylko tyle.
Różnie jest w różnym czasie, ale z mojego doświadczenia:
przy wenlafaksynie kodeina trykała mnie kapryśnie, raz mocno, innym razem wcale,
psychodeliki klasyczne, LSD, grzyby czy nawet tryptaminy powinny działać, ale trochę słabiej,
stymulanty kopały mnie bez schiz na zejściu etc. aż do czasu kolejnej i to wyjątkowo ciężkiej psychozy,
a z magii THC pozostała jedynie paranoiczna schiza.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.