Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Fuzja - D5
no ja kawe pije tylko po to żeby pić nic mi wielkiego to nie daje ale kofeina z efedryną w kaps w postaci suplementu daje kopa proporcje 250mg kofy/30mg efedryny / kaps zjem takie dwie i mogę iść biegać lub dźwigać ciężary
Na pewno dostępna w Tesco.
Słonik.
jak chce słabsza to sypie mniej i tyle, a nie, że kupuję pół-wartościowy produkt za cenę pełnowartościowego.
a gdzie polecana kawa? Stteetart
[mention]klucz ptakow[/mention] czy tam [mention]kluczptakow[/mention]
A jak naprawde chcecie odczuc moc kofeiny (lub ja ograniczyc) poczytajcie o taninach.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Przeważnie napierdalam forta i załóżmy, że ma 1,5g, czyli jak zajadę se kawe z 32g (zawsze waże) to leci okolo 500mg kofeiny. No i spać sie odechciewa.
A i wczoraj poleciała herbata lipton yellow label długo torebka się parzyła i faktycznie jak wypiłem to deko orzeźwiło mnie to.
Dla tych, którzy lubią smak kawy przy porannym dymku polecam również Arcaffe.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.