Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Ja również zakupiłem z Peru przez sklep internetowy liście koki i chciałbym prosić o radę: jak najlepiej je spożyć, aby uzyskać najsilniejsze efekty - przygotować herbatkę (w jaki sposób), żuć, czy jeszcze jakoś inaczej?
Czy w ogóle liście koki są w Polsce legalne?
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
konopie dla wolności!
Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
nie nalezy oczekiwac jakiegos super wyjebania, ale kawa chowa sie napewno ;]
byl juz jeden temat, ale zdaje sie zmar i tez bez wiesci od typa co zamawial. i anwet link byl !
swoja droga, jak by ktos chcial to by se znalazl w goglu. mi sie nie chce a moze znajde...
huj, nie znalazlem. czas minoł :D
http://www.compra-segura.com/product_in ... f9f3c1d343
Gecko pisze: Patrzcie jakie zajebiste wino znalazłem. Jak myślicie, opłaca się coś takiego kupić?
http://www.compra-segura.com/product_in ... f9f3c1d343
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.