Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 353 / 5 / 0
Ja za tydzień prawdopodobnie będę testował oralnie. Tylko nie wiem jaką dawkę przyjąć, po wypowiedziach ludzi na forum widzę że rozbieżność jest duża, jedni piszą że 50 inni że 150. Dolek pisał że 100 zadziałał jak 250 4-MMC , więc może tyle przyjmę oralnie, jak myślicie?
  • 381 / 11 / 0
Ja dzisiaj spróbuję 200mg oralnie, dam znać, jestem po nocce z trójką.
  • 353 / 5 / 0
Na dopalamy pojawiła się mega negatywna opinia.
  • 440 / 30 / 0
mar74 pisze:
Na dopalamy pojawiła się mega negatywna opinia.
Wohoho, jeśli to prawda i zostanie potwierdzona jeszcze przez parę innych osób, to 4-MMA trafi do odpowiedniej szufladki.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Opinie o tym sa ogolnie slabe. Po tym co czytalem jakos nie jestem ciekaw tego shitu.
wolna molekula
#mops
  • 381 / 11 / 0
200mg oral + po 2h 150mg oral, dało miły przyjemny stan, fajne samopoczucie i miło się tv oglądało, to tyle. noc wcześniej prawie 2g trójki i mało snu.
  • 1874 / 96 / 127
Niech ktos kto to testowal powie: HIT czy SHIT? Dawkowanie spore, efekty mizerne, cena spora tyle wywnioskowalem z opisow.
wolna molekula
#mops
  • 353 / 5 / 0
Właśnie większość opinii o tym jest dobrych. No te 2 gramy trójki na pewno cię wyprały z serotoniny i częściowo z dopaminy, więc testy raczej bezsensu. Mam 0.5, miałem testować w sobotę, ale teraz sam już nie wiem. Może lepiej zamówię u innego sprzedawcy MBDB i przetestuj.
  • 788 / 21 / 0
Jak dla mnie HIT. Zgadzam się, a raczej mogę podpisać się oburącz pod tym, co pisał Anon.
Spoiler:
Testowałam kryształ tym razem. Od siebie dodam, że mało po człowieku widać, oczy nie są wyjebane, normalnie reagują na światło. Mi mocno wchodzi na szczękę, zaciśnięte ząbki przez cały czas. Tylko działanie troche bym skróciła, tak do 5godzin. Po tym czasie, spokojnie można walnąć piwko i zasnąć.
Jedyne co, w nos kuje. Nie wiem czy jest to wynikiem tego, że się odzwyczaiłam, ale na następny dzień było troche strupów i zatoki dawały o sobie znać. Jednak nie jest to ból jak przy demarze, który spokojnie można porównać do wciągania rozżarzonego szkła. Jest słowna stymulacja odczuwalna, lecz można skupić się na wykonywanej czynności.
Cholernie przyjemnie wychodzi połączenie jej z bf'em.
Dla mnie na prawdę dobry RC, bankowo zamówię więcej i mogę polecić.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 29 / 4
Czytałem tą recenzje co koleś zjadł 300mg. Ładnie go musiało porobić, bo ja przy prawie 100 to chwilami miałem za mocno. Więc się nie dziwie że mu się nie spodobało.
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).