Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli nie znasz róznicu miedzy 4fma a fenidatami radze zachowac ostroznosc.
Jest to zupełnie inna bajka.
Co do 4fma i benzo i reszty.
Szkoda mi niektórych.
JAk nie mozecie cpac nie cpajcie.
Ta substancja w rozsadnych dawkach jest naprawde dobra.
w 4fma masz chociazby profil sero, ktorego nie ma w 4fmph. Jakby wymieniac to zaczne od tego.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Evilive pisze:200-250mg p.o. robi dobrze na pierwszy raz. Powyżej dwustu miligramów dopamina w moim przypadku załącza już tryb kanapowy, ale nie narzekam na to, bo mi to odpowiada.
Podczas imprezy wlozylem woreczek z dorzutka do kieszeni po czym gdy wyszedlem na papierosa i posprawdzalem kieszenie - nie bylo go :D
Potem godzine pozniej sytuacja powtorzyla sie z papierosem.
Wychodzilem trzymajac go w dloni, usiadlem i uwaga - albo napadl mnie duch Dejwida Koperfilda
Całość wątku nt tej zabawki przeczytałam i kojarzę, że dopaminke też czuć zwłaszcza preferując wciąganie. Chyba, że jednak donosowo ten proch w większości jedzie również po serotoninie, podobnie jak przy oralu... Dobrze byłoby mieć pewność w tej kwestii, zatem jeśli ktoś ogarniający temat przyuważyłby posta i miał ochotę się wypowiedzieć byłoby miło :) ok zatem do sedna - jakie róznice w działaniu występują ładując to dojapnie, a sniffując?
Sprzeczne są opinie, jednak kojarzę, że użytkownicy polecali ładowanie w nos, bo osiąga się przede wszystkim czysty dopaminowy profil działania. A może benzo zarzucone ok. godz wcześniej całkowicie zniwelował zapodaną, niewielką ścieche - marne 25 mg, no ale oczekiwałam jedynie bardzo subtelnej stymulacji
Dodano akapity dla łatwiejszego czytania 20.11.2022 | 909
zwyczajowo stosowałem 3-FA lub 6-APB oralnie po 120-130mg i to mi odpowiadało, podobnie z MDMA - 150mg to był absolutny max
czy 130mg 4-FMA da podobny efekt do wyżej wymienionych? Wiem że to inna substancja i profil działania nieco inny, ale chodzi mi o intensywność - nie chcę przesadzić na pierwszy raz ale nie chciałbym się też zawieść
Testowana będzie na imprezie, oralnie, jednorazowo, bez dorzutek
Poszło 50mg w tętnicę (nie ma żył), potem 50 mg w nos.
Powiedział, że dobre i euforyczne.
Podobało mu się.
Musi być dobre.
Ja sam nie brałem.
Jeszcze.
Czuję potencjał do speedballa.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.