Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 89 / 4 / 0
Re: 2-FMA
Nieprzeczytany post autor: stonedfox »
to zależy już od związku a ściślej jak silne tworzy wiązania z cząsteczkami wody. w domowych warunkach i przy większości substancji szybko hyrdratujących nie ma sensu się w to bawić, lepiej zrobić bombkę z tego i tyle :-)
Uwaga! Użytkownik stonedfox nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: thepass »
Jak dla mnie słabiutkie gówienko, chociaż przynajmniej "smakowało" w nosie jak prawdziwy spid, ale działanie znikome, no chyba że mi się taki lipny sort trafił.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1056 / 153 / 0
Konkretnie moi kochani. W końcu warte jest zachodu czy nie? Jeśli mam na przykład koncepcję na konkretną pracę wielogodzinną dotyczącą pisania i liczenia, to czy mogę połknąć 100 mg i mieć nadzieję, że będzie bardziej efektywna, czy też spalę się i nie będę mógł się skupić pocąc się jak świnia?
  • 206 / 3 / 0
Kazdy inaczej moze reaowac ten material jest o tyle dobry ze po kilku godzinah od wziecia mozna normalnie isc spac. Trzeba też odpowiednią dawkę do tego przyjąć. Ja mam wrzenie ze po tch fluorowych wolniej mi czas leci i musze bardziej uwazac zeby sie nie pomylic ale chce sie robic. Ja osobiscie nie polecam jak nie musisz, jebnij se kawe
.
  • 3363 / 360 / 0
Będę niedługo próbował to używać do pracy umysłowej (może skrobne jakiś poradnik dla hyperreal.info :) ). Będę napewno raportowal dalej o potencjale produktywnym tej substancji.
No kurwa, jak pewien vendor sprzedaje to za 5eur/gram %-D
  • 3964 / 150 / 0
Nieprzeczytany post autor: eso »
^ wg. mnie nada sie znakomicie.
niedojebanie genetyczne
  • 2883 / 303 / 0
Nieprzeczytany post autor: jsc »
Ja próbuje tego używać do produktywnej pracy umysłowej razem z EPH ale częściej zajmuję się jakimiś duperalami niż nauką ;(
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 184 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rand »
Na samą myśl o smaku tego chujstwa mam mdłości, fajne przez pierwsze 2-3 razy, niezależnie od długości przerw, później zostaje tylko brak apetytu i dziurawa pamięć.
Mowa o dawkach 30-100mg.
  • 448 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Uriel1 »
Problemów z pamięcią nie odnotowałem, przeciwnie. Najbardziej miarodajnym testem była ostatnia sesja (4 egzaminy na wrzesień). Dawkowałem: 30mg (P.O. w kapsułce) + 1,2g piracetamu. W trakcie popijałem prosty domowy izotonik. Rezultat znakomity.

Plan:
2 dni nauki - 2 egzaminy (4 dni)
przerwa 2 dni
1 dzień nauki - 1 egzamin (2 dni)
przerwa 1 dzień
1 dzień nauki - 1 egzamin (2 dni)

Jedyny efekt uboczny - ból głowy, gdy wracałem z ostatniego egzaminu.
  • 295 / 3 / 0
Bardzo elegancka substancja, stosunek cena/ jakość na wysokim poziomie (te 20 dyszki za sztukę) :-D 80 mg w nos i wyraźnie czuc lekkie działanie, idzie wyczuć serotoninowe ciepełko, za to w mojej opinii mało stymulacji.
ohohosialalala
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.