Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
mam w kieszeni klonazepam.
eis pisze: W uszach mi piszczało jak sam skurwiel, myślałem, że jakieś kurwicy dostanę(...)
Czemu tak?
mam w kieszeni klonazepam.
śpiący"]skończ z tymi beta blokerami bo ktoś się przez ciebie zabije
! NIE WPIERDALAJCIE SAMI LEKÓW NASERCOWYCH KURWA NAĆAPCIANI NIGDY!
Zapierdalac do szpitala wtedy czy po pogotowie dzwonic a nie sie w kardiologa bawic,widziałem dwa zejscia glupich dzieciaków po takiej wlasnie kuracji beta-blokerami z szuflady dziadka po amph. obydwoje zapasc i zgon. Troche by sie wystraszyli tylko i pikawka by poskakała jakis czas,nic by im nie było gdyby nie pozarli w stresie pierdolony Propranolol :#: To jest bardzo proste kurwa nawet dla wyjatkowego debila: -benzo(powinno puscic prawie zawsze-szybko ucina alprazolam tego typu objawy/mocne blyskawiczne ciecie fazy do poziomo bliskiemu zeru) nie mamy benzo - Captopril (pól tabletki 25mg CZYLI >12,5mg< pod jezyk i czekamy 15 minut jezeli efekt jest mierny nastepna połowe pod jezyk i 15 minut jezeli nie przechodzi szpital lub karetka a nie nastepna tabletka :wall: ) Myslcie troche :nuts: czasami sie nawet opyla :diabolic:
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.