Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Nazwa chemiczna: 1-(2-fluorofenylo)propan-2-amina
Klasyfikacja wg efektów: stymulant
[ external image ]
http://en.wikipedia.org/wiki/2-Fluoroamphetamine
2-Fluoroamphetamine (2-FA) is a stimulant drug from the amphetamine family which has rarely been sold as a designer drug.[1] In addition, both 2-fluorophenethylamine and amphetamine have been found to act as potent agonists at the trace amine-associated receptor TAAR1,[2] making it likely that 2-fluoroamphetamine also has significant activity at this receptor.
Erowid milczy w kwestii dawkowania , a na forach zagranicznych większość postów dotyczących tej grupy dotyczy śmiesznie małych dawek...
Mógłby ktoś mądry podpowiedzieć od jakiej ilości zacząć testowanie ? :)
Dodano strukturę - 8.03.2023 / 909
Testowałem to jeszcze później (dość dawno temu) i jednak faktycznie dawkowanie jest mniejsze niż 3-FA , zapewne przez sporą tolerkę te 100mg wcześniej słabo podziałało , bo po krótkiej przerwie 30-50mg poklepało mnie bardzo milutko ;] próbowałem to waporyzować z żarówki ale zjebałem sprawe i chuj wyszedł .
Mniejsze dawkowanie i mocniejsze działanie zachęca bardziej do 2-FA niż 3-FA , ale ta sama sytuacja co z 2-FMA cena jest zdecydowanie za wysoka... eh a szkoda
Porównanie do 4-FMA ? hmm opierając się na tym sorcie który miałem to wypada w chuj słabo , 4-FMA daleko w tyle zostawia 2-FA.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.