Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2645 / 41 / 0
Węchu nie odzyskałem do dziś.
Nie róbcie aerozolu z tym.
Nigdy.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 2733 / 587 / 0
Serio nadal nie czujesz zupełnie nic, 0%?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 2645 / 41 / 0
Powiedziałbym że może 2 %.

Nie czuję gówna w kiblu
Nie czuję zapachu kobiet
Nie czuje perfumu
Nie czuje kwiatów.

Po psiknieciu w twarz dezodorantem czułem marna namiastkę tego co kiedyś.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 62 / 19 / 0
Ostatnio przerobiłem 100 mg w 3 kreskach w jedną noc. 3 razy miałem potężnego hole’a. Byłem w świecie opartym na kuli. Byłem zjednoczony z wszechświatem. Mój pokój był całym moim wszechświatem. W dodatku miałem god mode. Z rana przy zamkniętych oczach widziałem szpital z chorymi na covid a potem jakieś zwłoki. Później zapaliłem zioła i z początku serce mi szybciej biło i ciężko się oddychało a później zioło uspokoiło manię. Na manii wkręciłem sobie, że rzucam dyso to mój cel i muszę w to wierzyć.
  • 2645 / 41 / 0
Też miałem kulisty wszechświat i swój statek.
  • 146 / 8 / 0
Perfekcyjny błogostan, jasna kula energii i przyjemne "syczenie prądu". Jeden z najlepszych epizodów w mym jestestwie.
  • 2645 / 41 / 0
Nadal nie mam węchu.

Nie wsypywać do aerozola.
Od kiedy to zrobiłem już nie mam możliwości powonienia niczego.

Smuteg.
  • 5180 / 912 / 0
Bardziej martwiłbym się mózg.
Bez węchu się jakoś da żyć.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2645 / 41 / 0
To jedz dużo ryby, medytuj i powinno być spoko.
i trenuj.
  • 199 / 16 / 0
Hm ciekawa substancja. Jednak troche droga bo 50€ 1g. Ale i tak pewnie kiedyś się skusze hihi 👽
Fatal Error.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.