Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
To pytanie się pojawiło, jednak odpowiedzi nie zauważyłem. Jak ma się to w połączeniu z alkoholem? Większa psychodela? Lepsze wizuale? Głębsze odczucia? Czy może po prostu trochę spłycić podróż? O psychozy się nie obawiam 😁. Miałem kilka razy styczność z tą substancją, jednak czasami mi czegoś brakowało.
  • 1444 / 76 / 0
Proszę o szybką odpowiedź: ktoś łączył to z SSRI? Kumpel bierze sertralinę i nie wie, czy może.
Wiem, że jest lekko serotoninergiczne działanie, ale sajko też takie ma, a ludzie łączą.
LSD - Piękna i Bestia
  • 11 / / 0
Z tego co czytałem, to nie powinno to przeszkadzać, jednak w takim przypadku radził bym zacząć od mniejszej dawki niż zazwyczaj, zawsze można dorzucić.

Jednak nie gwarantuję, czy jest to w pełni bezpiecznie.

Moja dziewczyna jakiś czas temu też połączyła z SSRI, co prawda mniejszą właśnie dawkę niż zazwyczaj i nic jej nie było.

Widzę, że nie tylko ja będę dziś podróżował 😁

Życzę miłych lotów, u mnie zaraz wjeżdża 50
  • 1444 / 76 / 0
12 marca 2021spaceman pisze:
To pytanie się pojawiło, jednak odpowiedzi nie zauważyłem. Jak ma się to w połączeniu z alkoholem? Większa psychodela? Lepsze wizuale? Głębsze odczucia? Czy może po prostu trochę spłycić podróż? O psychozy się nie obawiam 😁. Miałem kilka razy styczność z tą substancją, jednak czasami mi czegoś brakowało.
Uważaj, ja wypiłem dwa piwa do 3-MeO-PCP i zdziwiłem się, jak bardzo wkrętowe i psychodeliczne się zrobiło. Wróciłem do domu na autopilocie (na szczęście niedaleko od letniego kina, gdzie zarzucałem), z tej trasy pamiętam tylko urywki i zahaczyłem głową o jakiś znak.

DCNEK też po jednym baloniku daleko mnie wysłała, a bez tego miksu zupełnie przeciętnego dyso-tripa miałem.
LSD - Piękna i Bestia
  • 1444 / 76 / 0
Dwa razy próbowałem jej nosem, nie podobało mi się. Dałem jej trzecią szansę, żeby tym razem się wykazała oralnie ;).
To był strzał w dziesiątkę - podejrzewam, że zmienił się szlak metaboliczny, co wpłynęło na profil działania. Owszem - byłem już nieco uprzyjemniony dwoma piwkami i mogła to być kwestia miksu, ale substancja była dla mnie dzięki temu znacznie pełniejsza.

Początkowo (przy sniffie) doświadczałem dosyć pustego działania, tym razem kreatywność, abstrakcyjne myślenie i chęć do działania były bardzo satysfakcjonujące. Do tego doszła zauważalna euforia, której nie miałem również poprzednio.
Było to jedno z moich ulubionych doświadczeń z dysocjantami. W końcu zrozumiałem, za co ja tak lubicie. Dzisiaj kolejne testy.
Planuję poćwiczyć przed, bo jestem trochę wyprany z dopaminy po seksie i używkach.

Ciekaw jestem, w jakim stopniu to była kwestia piwa, a w jakim ROA. Ktoś się może odnieść z autopsji?
LSD - Piękna i Bestia
  • 3220 / 910 / 5
U mnie roa tylko zmieniało czas działania, nie profil.
https://neurogroove.info/trip/you-are-s ... -wonderful
Chyba że wsi to wtedy było dosyć inaczej, bardziej trippy.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1444 / 76 / 0
Ktoś łączył ją z psychodelikami?
Myślałem o homecie, żeby nie przegiąć. W sumie nie łączyłem nigdy dysocjantów z psychodelikami, ale paru znajomych opowiadało.
Tylko, że akurat ta panna jest bardziej psychotyczna, więc nie wiem, czy to dobry pomysł.

Spytałem tutaj, a nie w miksach, bo są tylko bardzo ogólne wątki.
LSD - Piękna i Bestia
  • 5214 / 924 / 0
Jaki efekt chcesz uzyskać? Łączenie sajko z dyso to leżenie i oglądanie celów i oevow. Mix Homets na podkładzie dexa dał mi z 2 h oglądania cevow przy muzie
Tu będzie podobnie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1444 / 76 / 0
Chcę sobie urozmaicić psychodeliki, które już dobrze znam. Myślę o jakichś 5 może 10 mg do 30 mg hometa. Chcę w miarę ogarnialną, przyjemną podróż, ale z nutami magii i psychodeli. Będę z trzeźwą dziewczyną, więc nie chcę za daleko odlecieć.
LSD - Piękna i Bestia
  • 1444 / 76 / 0
Jak w Waszym przypadku wygląda dawkowanie? Kierując się Psychonaut Wiki zjadłem wczoraj 15 mg (tam opisane już jako heavy) i miałem bardzo lekkie, choć zauważalne efekty. Ile wrzucacie, żeby było satysfakcjonująco? (Pamiętajcie o określeniu ROA - drogi podania 😉).
LSD - Piękna i Bestia
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.