Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Dysocjacja mocna, moje ego poszło spać, zostałem sam z sensoryką, pozbawiony zdolności interpretacyjnych przyjmowałem otaczające mnie zdarzenia - ani przyjemnie, ani nieprzyjemnie. Czysta obserwacja. Poza tym - lekka stymulacja do działania.
Działanie amnezyjne połączone z nieopisywalnością zjawiska skutecznie zapobiega dalszemu opisowi. Technicznie rzecz biorąc, towarzyszy mi teraz lekkie osłupienie i nieogarnięcie. Tym niemniej, polecam.
Pozdrawiam.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
IAmAhab pisze:Da sie wzmacniac 3meo grejpem jak mxe?
Przetestowalem i okazalo sie, ze dziala. Nie tylko u mnie. Jezeli watpicie, to polecam po prostu sprobowac zzanim uznacie za piedolenie. Jak nie dziala, to przeciez nic wielkiego sie nie stanie poza tym, ze wszamiecie zdrowego owoca. W przeciwnym razie podziekujecie :)
Chyba, ze chodzi Ci o to, ze takie wzmacnianie moze miec negatywny wplyw na watrobe. W to akurat jestem w stanie uwierzyc, w koncu to dosc duza ingerencja w naturalne procesy metaboliczne. Niemniej jednak fazy na grejpie zaliczam do wyjatkowo udanych.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.