Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 67 / 80
Re: Ketamina
Nieprzeczytany post autor: Anon »
@2up
Nie chodziło mi o taka ilość %-D Ale o to że dla osobnika ~80kg to są to 3 wkłucia, a każde z nich działa około godziny. Do tego K-hole jest taki beztroski i fajny(dla mnie) że dużo sie nie zastanawiałem tylko już szykowałem sie na powrót w hiperprzestrzeń. W ciągu 2dni jesteś w stanie to rozpracować, uwierz mi. A no i tolerka wyskakuje jak grzyby po deszczu...
  • 1794 / 123 / 0
Czy ketamina jest na tyle indywidualna, że warto zamawiać ją zza granicy do Polski? Uwielbiam MXE i ciekawi mnie, czy jeśli w PL mam je w miarę tanio, to warto się wogle bawić w sprowadzanie kety. Poza tym między Ketą a MXE występuje tolerancja krzyżowa?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1857 / 67 / 80
Jeśli lubisz MXE to może Ci nie podpasować, ale moim zdaniem warto. Gdyby nie było różnicy w cenie to wybierałbym Kete bez zastanowienia.
  • 1443 / 75 / 0
Może Was zainteresuje artykuł o badaniach nad ketaminą, jako potencjalnym antydepresantem:
http://medtube.pl/tribune-pl/2013/10/ke ... epresyjny/
LSD - Piękna i Bestia
  • 195 / 4 / 0
ketamina jest świetna. Puknęłam 70-80mg i.m. Po paru minutach weszło. Dobrze, że leżałam bo nie mogłam się ruszyć, znieczuliło mi całe ciało. Oglądaliśmy film Kubricka, komedię o wojnie. Wydawało mi się, że tam jestem. Postacie z filmu do mnie mówiły. Rozmawialiśmy. Mojego chłopaka trudno było mi rozpoznać. A rozmowa z nim była wręcz niemożliwa. Usta mi zdrętwiały, napuchły coś jak u dentysty tyle że dużo gorzej. Tryptaminek podał sobie 110mg i bardziej ogarniał. Heh, nie mam wielkiego doświadczenia z dysocjantami.
ketamina to jest coś niesamowitego, warta spróbowania.
Ma działanie przeciwdepresyjne przez parę dni po wzięciu.
Tylko pamiętajcie żeby się położyć, bo wszystko drętwieje!
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 1857 / 67 / 80
ketamina ma siłę obalającą jak pociski dum-dum :-D
  • 92 / 2 / 0
Panowie mam okazje kupić roztwór bioketan 20ml za 100zł czy to dobra cena ?
  • 1857 / 67 / 80
To zajebista cena.
  • 92 / 2 / 0
Dzięki za info bo wgl nie byłem w temacie.
  • 374 / 14 / 0
mógłby ktoś napisać różnice między MXE a ketaminą, ma to takie serotoninowe ciepełko jak stara MXE ?
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.