Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Tak. Bez problemu da sie rozpuscic 25mg w 2ml wody. Tylko woda musi miec ok. 80stopni - nie zauwazylem straty na jakosci tripu przez tak duza temperature. Gdyby ten dysocjant byl tylko troche tanszy - bo 100mg starczy mi na 1dobra faze bo nie jestem w stanie nie wziac materialu, gdy go juz posiadam. Dlatego, leca kolejne dorzutki, ktore juz nie daja takiego efektu. Dobry dysocjant, loading przypomina mi przedluzone wejscie metoksetaminy, jest ciut bardziej sedacyjnie w strone opio - CEVy sa u mnie, ale dopiero po paru godzinach i to tez zalezy od tego czy podszedlem do tripu wyspany czy nie - pewnie czynniki dietetyczne maja duze znaczenie. BTW: sprawdzal ktos z grejpfrutem ?
  • 274 / 9 / 0
Jak z trwałością 3-MeO-PCP? Mam sort mający mniej wiecej rok, przechowywany w ciemnym, suchym miescu i zastanawiam się jak dużo mógł stracić na mocy.
  • 1444 / 75 / 0
Spadek jakości nie powinien być jakiś drastyczny. Zresztą dowiesz się, jak przetestujesz.
LSD - Piękna i Bestia
  • 264 / 2 / 0
Napisze tutaj o swoim miksie 15mg 3-MeO-PCP + 30mg MXE IM. Substancje dobrze ze sobą współgrały. Dało się odczuć depersonalizacje i kolory MXE oraz duży wpływ na myślenie oraz uczucie bycia kimś silniejszym które zapewnia mi 3-MeO-PCP. Trip był dość mroczny, ale jakże ciekawy, to właśnie lubię w 3-MeO-PCP że daje możliwość zobaczenia swoich dotychczasowych poczynań z innej strony, bardziej odległej, tak jak inni mogą to widzieć. Całość nie wyniosła mnie zbyt daleko ale zapewniło mi sporo pozytywnych doznań.
ps. 3-MeO-PCP faktycznie trudniej się rozpuszcza niż MXE ale wielkich problemów nie miałem
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 30 / / 0
3-MeO-PCP miałem okazje zamówić jakiś czas temu. Bardzo ciekawa substancja ale zdecydowanie nie warta swojej ceny. Euforią i frajdą z brania zdecydowanie ustępuję MXE. Często ciężko zorientować się kiedy naprawdę zaczyna działać. Efekty rzeczywiście nietypowe, brałem też w mixie z TMA-6 wrażenia bardzo ciekawe. Miałem wrażenie że wszystkie osoby duszami przesunęły się o jedno miejsce. Tzn. jedna osoba znajdowała się w ciele następnej, ta w kolejnej itp. Nie do porównania z niczym testowanym do tej pory :) Polecam jako ciekawostkę na rynku RC :)
Lilka i Lucjan się spotkali i na HAJPIE razem napisali :D
  • 23 / / 0
Ktoś zarejestrował drętwienie np. wargi? Jest też takie ogólne znieczulenie jak po MXE? MXE uwielbiam, ale zaniechałem - na tripie mocno anestetycznie działało na skórę przy ustach, i trochę mi to zostało - parę razy w tygodniu czuję odrętwienie kawałka ust. Sort był dobry, brałem ok 30-40 mg zwykle. Ciekawym czy przy 3 meo PCP też to może się zdarzyć. Ponoć lightowsze - ktoś próbował pr ?

Lubiłem w MXE zalew myśli i możliwość robienia czegoś - fajnie się po tym gra muzykę, czyta albo po prostu myśli - i całkiem dobrze nastraja do życia. Dobra euforia i żadnych efektów ubocznych, poza tym drętwieniem.
  • 3732 / 45 / 0
Nic mi nie dretwieje, ani po MXE ani po 3-MeO-PCP, odczuwam jedynie konczyny w sposob styropianowy, ale na pewno nie jest to dretwienie. Zazdroszcze wszystkim dzialania antydepresyjnego dysocjantow, mi zawsze smutno, jak widze pusty worek.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 195 / 4 / 0
Panowie i Panie , jak wy tak dokladnie dzielicie te substancje ?
Mam wage ( taka za 20 zl na Allegro) z dokładnością do 10 mg , ale w tym przypadku o kij to rozbic . Zamówiłem powyższą substę , ( pierwsz raz będzie szła )w worku ( proszek ) i zastanawiam się caly czas jak mi pójdzie wyodrębnić owe 10mg z 100 mg . Ciężko będzie . Może jakieś podpowiedzi ?
Inna sprawa ,czy jak wezmę owe 10mg to czy pozna mnie podejrzliwa żonka ,że coś zarzuciłem :-)
Pozdrawiam
  • 195 / 4 / 0
Wiesz Wawoj , dwa tygodnie temu pierwszy raz w życiu zarzuciłem MXE . Tak w ogłe to choruje na depresję od 20 lat prawie . zaskoczyła mnie ta substancja ,,, ale dopiero jak skończyłem latanie . Poteżny efekt antydepresyjny przez pięć kolejnych dni . wstawałem juz o 5 rano ( co mi się bardzo rzadko zdarzało ) i miałem taką wewnętrzna radość ,że nastał nowy dzień i ten pokój w środku . BOSKO !
Lata całe biorę juz SSRI i rzadko kiedy osiągałem po nich to co osiągnąłem po MXE . Teraz tego nie odpuszczę i popróbuje różnych dysocjantów . Moglibyscie mi pomóc , które warto spróbowac i które maja największy potencjał antydepresyjny . Proszę wykluczyć Acodin . Nie podoba mi się żarcie tabletek na kaszel . za poważny czlowiek jestem na takie gimbusiarskie pomysly .
Pozdrawiam.
  • 3732 / 45 / 0
parada333 pisze:
Panowie i Panie , jak wy tak dokladnie dzielicie te substancje ?
Mam wage ( taka za 20 zl na Allegro) z dokładnością do 10 mg , ale w tym przypadku o kij to rozbic . Zamówiłem powyższą substę , ( pierwsz raz będzie szła )w worku ( proszek ) i zastanawiam się caly czas jak mi pójdzie wyodrębnić owe 10mg z 100 mg . Ciężko będzie . Może jakieś podpowiedzi ?
Inna sprawa ,czy jak wezmę owe 10mg to czy pozna mnie podejrzliwa żonka ,że coś zarzuciłem :-)
Pozdrawiam
Z taka iloscia jak 25mg bedzie troche ciezej. Ja zawsze aplikuje 25 mg, w tym wypadku (zazwyczaj tez zamawiam 100 mg) to proste, dzielisz na pol i na pol. W Twoim przypadku mozesz podzielic na pol i bedziesz mial ok 12 mg - dwa w jedna czy w druga nie zrobia wielkiej roznicy. Choc 3meo w ten sposob dzieli sie ciezko. Co do zonki, to najlepiej jej powiedziec, gdzie sie wybierasz, wszak szczerosc to podstawa zwiazku, a Ty nie bedziesz niepotrzebnie stresowal sie i spinal podczas dzialania.

Dziwi mnie Twoj poglad na DXM, jesli rzeczywiscie jestes powaznym czlowiekiem, nie powinienes przekreslac przeciekawej substancji tylko z tego wzgledu, ze jest sprzedawana w aptekach jako lek na kaszel. Heroine tez lekcewazysz? Podobna historia. DXM mozna rowniez kupic przez internet (jak prawdziwe narkotyki, hehe) i czy to czyni go wtedy ciekawszym?

imo wlasnie 3-meo-pcp ma najwiekszy potencjal antydepresyjny. Ktory jednak w moim przypadku nie utrzymuje sie zbyt dlugo, ale podczas samego doswiadczenia uwielbiam uczucie sensu, sens wypelnia wszystkie moje mysli i dzialania, wszystko moze byc w tym momencie doskonale, bo tak wlasnie jest skonstruowana ta chwila. W dodatku jestem po 3meo dosc ogarnieta mechanicznie, wiec moge swoj pomysl (w przypadku malowania/rysowania) od razu przelac na papier, co zreszta czesto robie i mam o wiele wieksza frajde niz na trzezwo. Ale i tak mi smutno jak schodzi. ;-)
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.