Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Ostrzegam przed coraz to większa aprobatą zwiększania dawki MXE w temacie , eksperymentując z nią znajomy z dużym doświadczeniem załapał konkretnego bad tripa który skończył się na 5 godzinną paranoją która spowodowała chęć zabicia się.
Dawka wynosiła 120mg.
Rzadko eksperymentuję z dysocjantami ale MXE utwierdziło mnie w tym że nie są warte uwagi.
Szybki M-hole , styl pijanego irlandczyka utrzymujący się kilka godzin od zakończenia tripa , nie lubie tego [1].
  • 2334 / 9 / 0
Zalezy od czlowieka. Ja tam i po wiekszych dawkach nie mialem jakichs nieprzyjemnych akcji (ostro pojebane to i owszem). Juz DXM wydaje mi sie pod tym wzgledem gorszy. Wypada jednak nie rzucac sie od razu na gleboka wode.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 989 / 35 / 0
Walił ktoś MXE iv? Ja waliłem kilka razy i zawsze jest tak samo, niezależnie od dawki (nawet 10mg).
Pukam.. <mija kilka godzin> ..budzę się w łóżku (trzeźwy). Czuję tylko posmak MXE w ciele.
Nigdy nie miałem żadnej fazy po MXE iv. Tylko kima.
  • 2878 / 21 / 0
Zasypiasz czy tracisz przytomność ze szpilą w łapie? Jeśli to drugie, to na pewno ciśnienie.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 3309 / 21 / 0
Walił ktoś mxe iv?
Gdzieś w tym wątku są opisy.
sqrt(666)
  • 3206 / 176 / 0
To nie ketamina, nie ma wjazdu niestety.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Przelecialem 40stron ale nie znalazlem odpowiedzi jak na razie wiec postanowilem napisac. Jak to jest z testowaniem w towarzystwie? Bo jutro chcemy w takim najblizszym gronie znajomych sprobowac tylko ze dwoch z nas bedzie testowalo. Nie lubie walic sam i chce tylko wiedziec jak to jest po MXE w towarzystwie? i mam 250mg i mysle czy lepiej robic to na raz czy dorzucic w trakcie?
  • 98 / / 0
@up, dorzucić zdecydowanie. W towarzystwie zawsze spoko, ja zawszę walę w zaufanym gronie. Fajnie wymieniać się doznaniami w trakcie tripa, aczkolwiek ja nie czuję się komfortowo, jak ktoś w towarzystwie ogarnia i często nie jest w stanie zrozumieć tego, jak się czuję. Dobrze jest, jak wszyscy biorą.
mleko i miód czekają na mnie po drugiej stronie
  • 3 / / 0
Mi to nie przeszkadza bo towarzystwo bardzo lubi sluchac o tym co mam teraz w glowie xD Jesli bede w ogole mogl sie wyslowic -.- ludzie naciskaja na s&AMP;s. Domowe zacisze itp.. Nie lubie tego wole dobrych znajomych i odciecie sie sie od swiata w naszej miejscowce (mieszkam pod miastem i na takiej wsi odremontowalismy sobie stara remizie strazy, wszystko pod kluczem, telewizor plus ps3 czyli pelne odciecie od spoleczenstwa). tylko mysle o dawce na dwie osoby tych 250mg. Z doswiadczenia to zawodowo mj i mef bo to u nas sie sypie oknami i juz jest nudne. Reszta uzywek sporadycznie. DXM 4 razy w zyciu. Chce zeby byla niezla bania ogolnie ale zebym jako tako w malej mierze wiedzial co i jak xD I oczywiscie wszystko nie musi isc od razu chyba ze bedzie taka potrzeba :)
  • 71 / / 0
Jak pierwszy raz z MXE i ma te 250mg iść na 2 os. To ja bym radził po około 90-100mg na os, a reszte zostawić na ewentualne dorzucenie NIE SZYCIEJ NIŻ 2h od pierwszego wrzucenia.
Wrzucenie od razu większej ilości rzeczywiście porobi Cię niemiłosiernie, ale najprawdopodobniej nic nie będziesz pamiętać.

Warto też pamiętać, że szybko rośnie i spada tolerka - jakby coś zostało po "podróży" to nie wrzucajcie następnego dnia tylko poczekajcie z 4-5 najlepiej.
Ostatnio zmieniony 01 marca 2012 przez emjot, łącznie zmieniany 1 raz.
"dysocjacja, sedacja, spacja, leżę i tyle, czekam, czerń robi się jasna"
"meszek w głowie , zaczyna się"
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.