Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Amplifa pisze:Jezeli na codzień czujesz jak krew Ci się leje po całym ciele to może sprawdz czy nie masz jakis krwotoków wewnętrznych...
@Limitbreaker: Walam się po łóżku, gdyż zwykle brałem to w poststymulatowe, bezsenne noce.
Ogólnie zaliczam tripa do udanych.
Unikaj zbędnych cytatów. - surveilled
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
Powiedzcie mi czy pamiętacie tripy po metoksie?
A czy te zabużenia i widzenie "plamami", takimi fragmentami obrazu to nie jest oev? - ogólnie np. wygląd ogniska po metoksie albo telefonu w ciemnym pomieszczeniu, taka niezborność ruchów, obrazu, mowy itp. Falowanie też zarejestrowałem, ma w sobie coś psychodelicznego ten dysocjant.
OEV kiedyś doświadczyłem, ale tylko w ciemności i delikatnym świetle np. światło księżyca wdzierające się przez okno. Oświetlone przedmioty zmieniały się w co innego, ale tylko przy dosyc silnej dysocjacji.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.