Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3433 / 714 / 9
PCP na darkmarketach to raczej rzadkość. Ogólnie substancja jest bardzo vintage. Można potraktować ją jak jakieś brakujące ogniwo, zaginiony element na szlakach historii ewolucji dysocjantów. Jeśli chcesz odlecieć w ten sposób to są już od tego dużo lepiej funkcjonujące zabawki w stylu 2'-oxo-pcm. A jeśli chcesz ją 'zaliczyć' to rozumiem Cię i sam też bym to zrobił. Podejrzewam, że PCP było mocno niedopracowane jeśli chodzi o strzał w dziesiątkę w tej dziedzinie. Zaraz, cholera, jak żyję nie spotkałem się z ofertą sprzedaży czystego PCP. Najbliżej teraz co jest na rynku to 3-Me-PCP.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 13 / 1 / 0
Dokładnie tak, chciałem akurat to. Nasłuchałem się płyty Leak Bros - Water World, która jest tylko nt. niniejszego specyfiku. Tak jak piszesz vintage drug, ehhh szkoda... Dzięki za odpowiedź i pozdro przyjacielu!
  • 327 / 99 / 2
14 lutego 2021nikt_nikt pisze:
Czy da się to ogarnąć przez DM tak aby dostać właśnie to, a nie jakiegoś podobnego RCka? Po ile to może chodzić?
Rok temu to widziałem u jednego vendora gdy z ciekawości obczajalem sobie dyso. Sprawdzaj co jakiś czas, pewnie się okazjonalnie pojawia. Niestety nie przypomne sobie u kogo konkretnie to widziałem, ale widziałem na pewno
  • 94 / 10 / 0
i co widzial ktos lub bral PCP? widze ze to chyba zapomniany juz drug, daloby rade zeby to jakos dostac?
  • 434 / 65 / 0
Może kontakt z jakimś chemikiem albo własnoręczna synteza...
  • 94 / 10 / 0
znalazlem PCP na dn, ale nie wiem czy chce to zamawiac haha, 5 osob oglasza sie ze ma to
  • 920 / 162 / 0
Hehehe zamawiaj i się podziel ;)

Wysyłka z eu?

Ja widziałem z USA ogłoszenia lata temu. Tam to jest jeszcze jako tako dostępne.
  • 199 / 16 / 0
Mam 2x takie.
Fatal Error.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).