Zaraz rozkładam aparaturę i zaczynam destylację dam znać co wyszło
@pawoleh666 wyślesz mi później adres na privnocie do wysyłki jak coś się uda wyprodukować
W tej dużej kolbie jest esencja z tych wszystkich kłączy tylko to ma krótki termin, z innych roślin to tak 2tyg w lodówce zanim się zepsuje jak chcesz mogę Ci to tez wysłać do badań
szkoda, że tego olejku nie ma, bo to by było o wiele bardziej miarodajne przy testach, tak mi się wydaje.
a co do okresu zbierania kłączy tataraku to to się robi wczesną wiosną lub wczesną jesienią chyba, już pewnie za późno
Jutro postaram się Ci wysłać 100ml hydrolatu z tą kroplą oleju i tą esencję ogólne w hydrolatach też znajdują się olejki eteryczne
Na wiosne zrobimy kolejną próbę
A tak swoją drogą zastanawiam się co by się stało jak by się zrobiło wycią z muchomora albo gałki muszkatałowej
poza tym już muchomorów świeżych nie zbierzesz
co do gałki to ja podziękuję osobiście
a co do tataraku to szczerze będę zaskoczony jak będą jakieś efekty
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.