Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Spark Master Tape - Propeica
Ritualz - Heat
Crystal Castles - Transgender (long trip)
IDEALNE na karę 5F-AMB
O właśnie, prawie zapomniałabym wam napisać o tym, że substancją w ciągu z jaką jestem w tej chwili jest 5F-AMB na stropniu : kara.
Dawajcie jakiś odzew to powrzucam jeszcze jakieś kawałki. Póki co praktycznie sam witch house leci, bo tylko Eso jest zainteresowany o tyle mocno tematem, że go odwiedza co jakiś czas.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
https://www.youtube.com/watch?v=ZQF3FRJqID0 ;D
https://www.youtube.com/watch?v=F7hRmwFyV-g
Section Grabuge - People Will Die
https://www.youtube.com/watch?v=C2JEZVomv7E
Hardcor4life :)
Cypress Hill - Throw Your Hands In the Air
Życie to najlepszy narkotyk...
Skrillexowa wersja też ładnie robi.
Damian Marley - Welcome To Jamrock (Skrillex Remix)
Albo mnie wyszukiwarka robi w ch*ja, albo faktycznie nie wstawiałam tylu kawałków, które ładnie robią.
Tutaj coś lżejszego z rapsów.
Cam'Ron - Killa Cam
Dubstep.
Excision & Datsik - Swagga
Chillstep (?)
The XX - Angels / J Δ Y E E M Remix
Niemiecka elektronika zawsze na propsie.
Modeselektor - Cash
Dubstep/Drum'n'bass (?) (propsuję mocno ścieżkę dźwiękową Watch Dogs)
Acrobot - Gods Of Fashion
Ten kawałek mnie robił od początków DXM, robi i teraz. Nie zrażajcie się okładką płyty w obrazie utworu. Gość tworzy świetną muzykę.
Electrohouse.
SebastiAn - Ross Ross Ross
Nie lubię tego kawałka w oryginale, ale propsy dla Phynxa, bo jego wersję lubię bardzo. Wychwycone z imprezy trapowej.
Trap.
Katy Perry - Dark Horse (PHYNX Trap Remix)
Klasyka tu nie było? No nie mogę.
Tekno.
Narkotek - Guigoo - Adieu
Psytrance.
Ajja - Tripmunch
Żeby łatwiej było znaleźć coś dla siebie to kursywą zapisałam gatunki muzyczne danych kawałków.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.