Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Fiskuss pisze:najlepszy - mi sie najbardziej podobała jednak jwh 081 :) - jako nośnik (najlepszy chyba) marshmallow (damiana jest straszna dla płuc )^^ jest ekonomicznie i fajnie ^^
@Blefujesz ale jesli masz mozliwosc zamowienia 018 to wyjdzie jeszcze taniej. jak dla mnie najlepszy kana jaki do tej pory probowalem.
lukasl111 pisze:Witam jestem nowy na forum wiec jesli to nie miejsce na takie pytania to sorki, mianowicie mam pytanie które JWH jest jeszcze legalne a które nie, wiem np ze 018 jest nie legalne ale czy ma ktos moze nowa liste zakazanych substancji?
ps. jeszcze mam pytanko Fiskus, na ile osób starczał Ci Twój maczankowy gram żeby był klimacik śmieszek i ciekawe rozkminki? Ja chce zrobić coś czym upali się 4/5 osób, coś ala średniej jakości grass
4/5 osob napewno sie upali przy takiej dawce :)
będzie git jako nośnik, co sądzicie? Marshmallow mi nie smakuje ;P
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.