Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Chyba faktycznie lepszym nosnikiem od damiany jest marshmallow. Ciekawa alternatywa jest takze indianski tyton "Lobelia inflata". Probowalem takze dodawac domieszki: Koniczyna czerwona (Trifolium pratense) oraz Dziewanna (Mullein). NIe wplywa to raczej na moc mieszanki, ale na walory smakowo/zapachowe :)
  • 1558 / 18 / 0
Fiskuss pisze:
najlepszy - mi sie najbardziej podobała jednak jwh 081 :) - jako nośnik (najlepszy chyba) marshmallow (damiana jest straszna dla płuc )^^ jest ekonomicznie i fajnie ^^
a ile jwh dawałeś na ile gram marsha?
  • 45 / 1 / 0
dawałem 60 mg jwh na gram - mi i moim znajomym naprawde bardzo pasuje taka kombinacja :)
  • 1 / / 0
Witam jestem nowy na forum wiec jesli to nie miejsce na takie pytania to sorki, mianowicie mam pytanie które JWH jest jeszcze legalne a które nie, wiem np ze 018 jest nie legalne ale czy ma ktos moze nowa liste zakazanych substancji?
  • 1558 / 18 / 0
hmm czyli ~16g nasączonego marschmallow... jak za 150-200zł, taka ilość to dobra cena, czyż nie ?
  • 666 / 2 / 0
na bank taniej niz komercyjne maczanki czy jakies slabe ziolo od dila.

@Blefujesz ale jesli masz mozliwosc zamowienia 018 to wyjdzie jeszcze taniej. jak dla mnie najlepszy kana jaki do tej pory probowalem.
  • 2814 / 14 / 0
lukasl111 pisze:
Witam jestem nowy na forum wiec jesli to nie miejsce na takie pytania to sorki, mianowicie mam pytanie które JWH jest jeszcze legalne a które nie, wiem np ze 018 jest nie legalne ale czy ma ktos moze nowa liste zakazanych substancji?
Zajrzyj na stronę http://panczypani.pl/zmiana-prawa-narko ... o-w-polsce .
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Chciałbym mieć 018 do zamówienia, wtedy byłbym spokojny z 25g na 1g JWH-018 ;)

ps. jeszcze mam pytanko Fiskus, na ile osób starczał Ci Twój maczankowy gram żeby był klimacik śmieszek i ciekawe rozkminki? Ja chce zrobić coś czym upali się 4/5 osób, coś ala średniej jakości grass
  • 45 / 1 / 0
wiesz mnie jedna fifka robi - czyli dobrze nawet na 10 osob by było gdyby wszyscy byli tak podatni ^^ - 1 fifka - 100 mg / 1 g - 10 fifek xD dobrze licze ?

4/5 osob napewno sie upali przy takiej dawce :)
  • 1558 / 18 / 0
http://www.magicznyogrod.pl/index.php?p ... Itemid=127

będzie git jako nośnik, co sądzicie? Marshmallow mi nie smakuje ;P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.