Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest najelepiej nadaje się na podkład?/Czego najczęściej używasz jako podkład?
marshmallow (prawoślaz lekarski)
26
18%
damiana
9
6%
mullein (dziewanna drobnokwiatowa)
4
3%
coltsfoot (podbiał pospolity)
14
10%
szałwia lekarska
10
7%
mięta pieprzowa
9
6%
tytoń
17
12%
konopie
12
8%
fake hash
9
6%
inne roślinki
5
4%
nie robię maczanek, wapuje proch
27
19%

Liczba głosów: 142

ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Orientuje się może ktoś jakie ziele kryje się pod nazwą Herbal Tops w popularnym sklepie MO?
  • 998 / 84 / 0
Nie podeszła mi ta melisa, choć to może smak STS'a. Zostaję przy prawoślazie :P
  • 340 / 4 / 0
liść maliny jest ok, idealna alternatywa dla podbiału (herbatke z liścia maliny w kazdym zielarskim powinni mieć)
LINK JPG
tylko z takiego trzeba wygrzebać łodyżki i syfy ale chłonie bardzo dobrze, smaku nie czuc praktycznie, warto dodać do ankiety btw ;p
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 48 / / 0
Wygotowany w wodzie i wysuszony w piekarniku tytoń dawałby radę ?
  • 382 / 6 / 0
Witam,

Mam do dyspozycji:

50g liść Marshmallow Pure
50g liść Mullein
50g liść Podbiału
50g liść Szałwii
15g liść damiany
50g liść Maliny
50g liść Mięty Zielonej (SpearMint)

Co proponujecie - jakie proporcje poszczególnych liści na 100g podkładu?
Chciałbym, żeby ładnie wyglądało, miało fajną puszystą konsystencję, ładny zapach oraz smaczny i delikatny smak dymu :-)
  • 16 / / 0
Jakiś sposób żeby prawoślaz był bardziej zbity i łatwiej się go nabijało? Może jakoś nawilżyć?
  • 3959 / 148 / 0
ja mysle, ze po prostu to wymieszaj. :cheesy:

w jednym etno-shopie jest miesznka ziolowa miedzy innymi z tych i dobrze sie palila, konsystencja dla mnie to chuj. byle sie nabic dalo i palilo normalnie.
  • 992 / 17 / 0
Paliłem ostatnio fubi+pinaca na szyszkach chmielu. Fakt faktem, zapach w pokoju potem kwaśny, ale sam smak... całkiem całkiem a i w lufe dobrze się nabija. Chyba kupię szychy chmielu, wygotuje, wysusze i na takim czymś zrobię jak będę coś robił.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 380 / 89 / 0
Ja polecam od siebie liść maliny smak znośny, w sklepie zielarskim chyba 4 zł za 25g zielone prostokątne opakowanie.
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 3959 / 148 / 0
chmiel palony tez dziala jakos, ponoc dobry na sen bo usypia wiec nie wiem czy do palenia na codzien z kanna sie nada. :cheesy:

porobilo sie btw. roznych fejk-topow do maczanek w sklepach etno itd. ale bez opisu co to za roslina, ktos ogarnia coz ta roslinki moga byc?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.