Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 119 / 5 / 0
Witam.Czy tylko ja tak mam ze po syntetycznych kanna strasznie skacze mi cisnienie?Raz bylo 168/100 ale to sie przejaralem ale na zwyklej fazie bylo jakies 140/100 nie mowiac juz o pulsie z 135.Po zwyklej trawie nic takiego nie odczuwam.Malo tego to cisnienie tak mi dokuczalo ze az wyrzucilem cala maczane mimo ze bardzo lubilem syntetyka.Jakie sa wasze doswiadczenia? Czy takie podniesione wartosci nie stwarzaja jakiegos ryzyka dla serca? :old:
  • 346 / 59 / 0
Używanie syntetycznych kannabinoidów może skutkować wystąpieniem m.in. zawału serca, co może objawiać się np. uczuciem ucisku w klatce piersiowej.
W internecie jest niestety mnóstwo opisanych przypadków tego typu.

Stay safe.
~Variacik
Społeczna Inicjatywa Narkopolityki
TESTY na 550+ substancji, w tym LSD, MDMA, zioło, opio, stimsy
BITCOIN ☑ SSL ☑ IPv6 ☑
Kup narkotesty i wesprzyj Hyperreala - z kodem [h] 10% rabatu i 10% na serwery w prezencie od SIN - tylko na sklep.sin.org.pl
  • 9374 / 1824 / 2
10 września 2017WillBeP pisze:
Witam.Czy tylko ja tak mam ze po syntetycznych kanna strasznie skacze mi cisnienie?Raz bylo 168/100 ale to sie przejaralem ale na zwyklej fazie bylo jakies 140/100 nie mowiac juz o pulsie z 135.Po zwyklej trawie nic takiego nie odczuwam.Malo tego to cisnienie tak mi dokuczalo ze az wyrzucilem cala maczane mimo ze bardzo lubilem syntetyka.Jakie sa wasze doswiadczenia? Czy takie podniesione wartosci nie stwarzaja jakiegos ryzyka dla serca? :old:
Zaopatrz się w potas.
Zmniejsz ilość wapnia w diecie
Dużo leków rozrzedza krew np aspiryna.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 7 / / 0
Ja po syntetycznych kanna miałem mniejsze ciśnienie niż po mj max 120/80 zazwyczaj niższe.
  • 9374 / 1824 / 2
Dużo zależy od stylu życia, dawki i zaplecza palacza.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.