Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
noob ze mnie, ale sadze ze donosowo by bylo jakies 30% mocniej.
  • 911 / 207 / 1
Pisano już o różnicach nawet 40%, ale łączę dziąsło z lecytyną i interesuje mnie takie porównanie.
  • 519 / 2 / 0
Na jakich papierach sprzedawane są nbomy zazwyczaj? Bo podejrzewam że dostałem takie coś zamiast LSD.
  • 911 / 207 / 1
Pokaż papier.
  • 1876 / 23 / 0
glownie na blotterze the beatles i green i pink block takie szczesciany 3D jesli miales inny karton to nie bylo tam napewno zadnego nboma.
Wzory mozesz znalezc na http://trip-dealer.org
  • 129 / 4 / 0
Mógłby ktoś porównać NBOMe [głównie 25C-NBOMe] do jakichś innych dragów? mefedron, metylon, 2C-E?
  • 469 / 9 / 0
LOL, mefedron %-D
Masz cały wątek traktujący o tej substancji, wysil się troszkę.
  • 6189 / 439 / 12
Pojawił się w końcu jakiś warty uwagi, pełną gębą psychodeliczny NBOx poza 25D-NBOMe?
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2011 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3127 / 26 / 0
Nie.
High, how are you?
  • 1876 / 23 / 0
Narazie radze sie wstrzymac z kupowaniem tych nieprzebadanych substancji a z posiadanych informacji wiem ze za jakis miesiac - dwa pojawia sie kartony odpowiednie do dawek aktywnych tych niebrzepadanych substancji , ja rowniez skorzystam z tego czasu zeby odnalezc dawki aktywne dla 25E i dla 25G chyba ze ktos zrobi to na innych forach . Zdecydowalem ze w sobote poleci sniff 1 mg 25G zobaczymy co z tego wyjdzie , moja dziewczyna zgodziła sie na doświadczenie z 25E . Oczywiuscie spostrzezeniami podziele sie na forum :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.