Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 182 / 0
Powiedziałbym nawet, że stymulacja przewyższa psychodelę.
  • 259 / 4 / 0
Dersu Uzala pisze:
Powiedziałbym nawet, że stymulacja przewyższa psychodelę.
Dzisiaj poddziąsłowo zażyłem 1600 mcg tej substancji, żeby się nie rozczarować i przyznaję rację, stymulacja przewyższa psychodelę. Szczególnie na początku. Niby jaskare kolorki, wyostrzone, wszystko pięknie czuć, że oddychasz razem z naturą, nawet asfalt żyje z Tobą, ale...? Nic poza tym, i to ma być demo psychodelika? jak ktoś wcześniej napisał? Przecież 1.6 mg to już dużo jak na pierwszy raz, a ja żeby zobaczyć te "oddychające" rzeczy, serio musiałem się w nie wpatrzeć, troszkę jaskrawsze kolorki i nic więcej, ale za to wewnętrze na mnie podziałało wspaniale, emanowałem radością, wszystko było takie przyjazne i byłem bardziej otwarty, zadowolony z wszystkiego, ale nie tego oczekiwałem, myślałem, że będzie coś lepszego i rozumiem teraz zdania niektórych ludzi, którzy pisali, że 25C nie jest warta uwagi. Dodam, że czystość substancji miałem 99.9% w kartonikach po 800 mcg.
  • 259 / 4 / 0
Jak pisałem poprzedniego mojego posta, dorzucałem wtedy 4 blottery po jakichś 3-3,h od zażycia pierwszej dawki. Skonczyłem pisać i wyszedłem z domu i cooo? I wyszedłem z samego siebie, ile ta substancja wniosła mi zajebistch przemyśleń w moim życiu. Wtedy pomyślałem sobie, co? tooo jakby ktoś wiedział, widział, za co płaci to dałby o wiele wiele, wiele, (...) więcej niż w rzeczywistości jest warte. A jest ile? 20 zł 100 zł? ja wiedząc (a tak się nie da bo do trzeba poczuć, doświadczyć, przeżyć) dałbym o wiele więcej. I wy mi mówicie, że to jest tylko wersja "DEMO" psychodeliku? :D Naprawdę, mogą być rzeczy piękniejsze? Nieee xD wiem od dziś, że są możliwe, ale dzisiaj to czego doświadczyłem dla mnie to byłby chyba maks! a jednak z życia można więcej :D
  • 303 / 1 / 0
No to ja po 1.2 mg miałem sporo mocniej. Falowania, cienie, po zmroku mieszanie nieba z obiektami na ziemi, a wszystko w kolorowych plamkach, kreskach i paskach. Stymulacja za to mało odczuwalna. Dodam, że nie tylko ja i nie pierwszy raz takie efekty. Pewnie trafiliście na chujowy sort. W nic nie musiałem się wpatrywać, żeby się odkształcało, nawet jak jadłem po 600 mcg.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
jak bodyload po tym?
  • 259 / 4 / 0
U mnie był przy pierwszym zapodaniu, nie potrafiłem ustać, rozmawiać nie gestykulując, odczuwałem zbyt duża nieprzyjemną stymulacje, ale na dorzucaniu już tego nie miałem.
  • 1167 / 13 / 0
A badtripa mial ktos po tym? Czy raczej ciezko o niego?
  • 2362 / 29 / 0
ciężko
BS
  • 303 / 1 / 0
Bodyload bywa ciężki. Nie zawsze, zależy u kogo. W dawkach powyżej 1mg nie raz spotkałem się z wymiotowaniem (choć mi się nie zdarzyło). Chyba tylko ten aspekt można uznać za badtrip, bo jak się substancja załaduje, to już nie ma szans.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 355 / 0
Myślę że na bodyload wystarczy trochę aspiryny, zielonej herbaty i cierpliwości.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.