Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 25 / 0
[ external image ]
N-(2-metoksybenzylo)-1-(4-bromo-2,5-dimetoksyfenylo)-2-aminoetan
http://en.wikipedia.org/wiki/25B-NBOMe

Trochę mało popularna jest ta substancja, żadnego tematu wcześniej. Prawdopodobne, że niedługo wpadnie w moje ręce nieco proszku. Wie może ktoś coś o zwiększonej hydrofobowości 25B? Czy jest ona większa lub porównywalna z 25I?
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
  • 1876 / 23 / 0
Obczaj w wątku na bluelight posty ernyego tam powinienes mieć info , jak dobrze pamiętam tam nie było porównania co do hydrofobowości 25B i 25I tylko 25TFM i 25B . Jesteś pewien że twoje 25B nie będzie zanieczyszczone 2C-B? Miałem mieć tą substancję , była robiona przez wyspecjalizowany lab i co ? I dupa :-| Produkt końcowy zawierał ślady 2C-B 8-(
  • 992 / 25 / 0
Wiesz, że nie wiem. Lab który mi to wysyła mówi że jest wysokiej jakości, nie pytałem o wyniki badań GC/MS. Mam nadzieje, że tak nie będzie. Próbka już wysłana więc muszę teraz czekać. Cennik mnie zaskoczył niskimi cenami, może dlatego iż chcą się pozbyć tego towaru, w którym faktycznie może być 2C-B. Jestem ciekaw jak to będzie i czy czasami żeby cokolwiek poczuć nie będę musiał z bógwiekąd kombinować HPBCD. Mam za to w zamiarze przetestować ten MSM (Methylsulfonylmethane) 9 części wagowych msmu i 1 nboma - do podania podjęzykowego.
  • 1876 / 23 / 0
Ok to świetnie , daj znać od razu po testach i przy okazji jak sprawuję się z tym MSM bo to też ciekawa opcja a w razie czego dla dobra nauki będe mógł pomóc z HPBCD ( w tym tygodniu powinienem już odzyskać moją przesyłke z UC , 3 tygodnie to trwało! :D )
  • 992 / 25 / 0
No więc, otrzymałem paczkę dzisiaj. W weekend biorę się za testy. Facet napisał mi o dawkowaniu:
Threshold
0,5-1mg  (0,0005-0,001g)
Light
1 - 2 mg
Common
2- 3 mg
Strong
3-5 mg
Heavy
+ 5 mg
wydaje się trochę duże, podejrzewam że podał podjęzykowe, ja chce donosowo w postaci kropelek. 500ug będzie ok na początek?
Może dlatego takie duże bo połowa to kreatyna.
  • 2362 / 28 / 0
Dawkowanie zazwyczaj podaje się tylko dla substancji czynnej
BS
  • 1876 / 23 / 0
To dawkowanie jest chyba dla buccal ROA . Maxymalna dawka donosowa to 1 mg. A jeśli nie jest to dla podpoliczkowej / podjęzykowej drogi administracji to ostro jest przyjebana na czystośći albo jest wymieszane z kreatyna tak jak mówisz.
  • 992 / 25 / 0
Tak, z kreatyną jednak jest. Będę celował w 500ug (czystej substancji), napisze na weekend jak przeszedł eksperyment. Jak ze stabilnością w wodzie destylowanej / wódce? Wódka chyba będzie drażnić śluzówkę nie?
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2011 przez Wildzen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2362 / 28 / 0
zdecydowanie
BS
  • 2 / / 0
Wildzen próbowałeś może 2C-B? Ciekawi mnie czy to prawda że jest bardzo podobne do 2C-B :)
Uwaga! Użytkownik cimbi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.