Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 329 / 6 / 0
Ile proponujecie tak bezpiecznie per nos? Nie mam tolerki na stymulanty. Sort małe białe G.kryształki
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 1893 / 182 / 0
Zacznij od 20mg, poczekaj aż wejdzie. Jak nie przypasi mocowo %-D - dołóż jeszcze raz. Powtórz do skutku.
BTW, w przypadku alfy dawka alergiczna bywa dawką efektywną :cheesy:
  • 329 / 6 / 0
Odważone 21mg na chińskiej wadze i zapodane donosowo. Boje się trochę, że się załączy pacman :x

Edit: dretwieje mi lewa noga :o stopa głównie.
Doświadczenie:
  • 1959 / 62 / 0
ciekawskiedziu pisze:
Apvp jest dobre tylko w ciągach? Jakbym chciał od czasu do czasu uderzyć rekreacyjnie to więcej efektów ubocznych będzie niż to warte?
Rekreacyjnie to nie działa brane od czasu do czasu. Pojawia się tylko czysta stymulacja, bardzo mocny niepokój, psychozy, brak euforii - jedną emotką to tak - :scared: .

Dopiero po paru dniach pojawia się pozytywne działanie, gdzie znikają powyższe cechy.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 381 / 11 / 0
A jakby dodać do tego alkohol to nie zniweluje niepokoju i paranoji?
Anaboliczny dżentelmen.
  • 195 / 2 / 0
ciekawskiedziu pisze:
Apvp jest dobre tylko w ciągach? Jakbym chciał od czasu do czasu uderzyć rekreacyjnie to więcej efektów ubocznych będzie niż to warte?
W moim przypadku tylko zjazd był masakryczny, po nocnym wypadzie do klubu. Alfę traktowałem wtedy jako taki stymulant do zabawy. Lęki, wahania nastroju i depresje pojawiły się właśnie na początku ciągu. I ja akurat doradzałbym przeciwnie od kolegi: jak nie chcesz dostać paranoi, to nie bierz kilka dni z rzędu :-D
  • 329 / 6 / 0
Udało mi się wrzucić 1 dawke, nie dorzucałem choć mogłem, ale nawet przez myśl mi nie przeszło by to zrobić. Jednak da się z alfą dogadać. Tylko drętwiejąca i siniejąca noga na wejściu trochę mnie odrzuca od kolejnych prób.
Doświadczenie:
  • 381 / 11 / 0
Dzisian pierwsze spotkanie z apvp, kolo 12 sniff malutka kreseczka, nic ciekawego poza lekkim pobudzeniem, byłem po nocnym mitingu na 3mmc i tylko 3h spania i od rana na etizolamie to może miało wpływ, godzine później znowu malutki sniff, kolejne pobudzenie które szybko znikło, żadnej euforii i innych ciekawych doznań, poszedłem do pracy i na przerwie o 18 postanowiłem zrobić większy sniff, no i tu był błąd, porobiło mnie za mocno, bardzo ciężko się oddychało, ciśnienie skakało, a tu jeszcze fizyczna praca, wrzuciłem 1mg eti ale mało co pomogło, twarz jakaś drętwiejąca, ale równo po 2h przeszło i już czułem się bdb, teraz wrzuciłem eti, piwko i spać, rano kolejne testy.
Anaboliczny dżentelmen.
  • 195 / 2 / 0
Euforii to możesz się po alfie nie doczekać. Nie zarzucaj eti z rana to podziała jak należy. Chociaż niektórzy sobie chwała mix z etizolamem.
  • 381 / 11 / 0
Dzisiaj same negatywy, pobudzenie fizyczne, a psychiczna zamuła, zirytowany, zdenerwowany, skaczące ciśnienie, nierówny oddech, poszło w kibel. Albo sort do dupy, albo ja nie moge brać stimsów bez alko :p
Anaboliczny dżentelmen.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.