Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 642 / 18 / 7
@koziq321
Zajrzyj do działu syntezy. Pewnie coś znajdziesz. ;)
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 561 / 40 / 0
JA nie widze potrzeby wychodzenia z nalogu GBL
jak sie pije tylko w weeekendy a to trwa latami
no zyc nie umierac

Ja bym okreslil ta sunstacje jako : "NAJLEPSZA WERSJA SIEBIE ktora chcialbys byc "

ta proooospolecznosc <3

zeby nie bylo... ohh ahhh :D to nawet w weekend czuje ten skurwysynski glutaminian i histamine ;(
pozdroo
  • 28 / 1 / 0
Dla zaawansowanych graczy (50+ml/dobe) jak ja 2 mies temu. Szczeże polecam mix Tegretolu cr400, luminalu i clomazepamu.
Dawki dobierałem eksperymentalnie. Zachowywałem przy tym środki bezpieczeństwa takie jak:
- dokładnie spisane dawki i godziny w jakich wziąłem dany lek
- Informowanie innych i wziętych dawkach
- Zawsze przy d*pie telefon gotowy by wezwać pomoc
1,5 roczny ciąg udało mi sie pokonać w nie wiecej jak 2 tyg.
sen osiągałem za pomocą clona. Może sie to wydać dziwne ale Relanium, Oxazepam, estazolam nie robiły na mnie żadnego wrażenia.
Jedynymi skutkami ubocznymi jakie powodował u mnie brak płynu to.
-mocne ssanie -jakieś 2 dni
-swędzenie- 4 dni
-zalana potem poduszka przez pierwsze 2 noce.
Po co pisze ten post?! Wymieniam przecież środki które na tym forum są już znane dość długo.
A no po to, żeby przekonać ludzi do skuteczności Karbamazepaminy.
I powiedzieć, że Barbiturany nie są takie straszne mimo, że są dość prymitywne i wypierane przez benzo.
-a ta twoja koleżaneczka daje?
-pytasz czy się puszcza!?!
-Tak właśnie...o to pytam
-Pier*oli się jak francuskie samochdy
  • 2278 / 278 / 3
Barbiturany hamują glutaminian, stąd ich przewaga nad benzo. klony maja wszystkie komponenty do odstawki: nasenną, przeciwlękową i zwiotczającą mięśnie szkieletowe. Polecam zastąpić karbamazepinę lamotryginą. Problem glutaminianu wyeliminowany. Lepsza stabilizacja nastroju. Zero skutków ubocznych. Do tego antyhistamina i brak swędzenia, pocenia się.

Mimo wszystko zawsze będę polecał połączenie:
- baklofen
- lamotrygina
- antyhistaminy
Dodatkowo NASENNIE jakieś benzo. klon się zda świetnie. Flubromazepam (lepszy) dla bardziej zaawansowanych. Wszystko mogę opisać, jak będą takie prośby i wrócę na forum.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 234 / 11 / 0
Lepiej zamiast baklo użyć gabapentyny/pregabaliny - to jest super skręt killer plus ewentualnie jakieś benzo nasennie. Używając baklofenu dalej katujesz gaba-b co przedłuża odstawkę.
  • 28 / 1 / 0
Rady radami!! ale pamiętajmy o tym, że wszelkie benzo coraz trudniej zdobyć. Lekarze nie chcą już tak chętnie wypisywać jak kiedyś.
A Barbi i tegretol wypisze każdy wetrynarz jak powiesz, że twój psiak ma padaczke.
-a ta twoja koleżaneczka daje?
-pytasz czy się puszcza!?!
-Tak właśnie...o to pytam
-Pier*oli się jak francuskie samochdy
  • 2278 / 278 / 3
baklofen też. :)

Dlaczego baklo? O ile gabapentyna, szczególnie po długich ciągach, u mało kogo zdaje egzamin, to jest tania. Pregabalina jest niemal tak dobra jak baklofen,ale Lyrica kosztuje coś ponad 200 zł. Męczyłeś GABA-b przez rok/dwa? Pomęcz parę dni dłużej. Nawet same receptory Ci podziękują, bo Pregabalina, gabapentyna, tiagabina, wigabatryna i inne (głównie) aktywatory derkaboksylazy glutaminowej opierające się na strukturze wiodącej GABA NIE SĄ agonistami. Depresanty należy odstawiać stopniowo albo z użyciem odwrotnych agonistów (ale to już raczej pod opieką specjalistów; swoją drogą, na ogół opcja bardzo skuteczna; jeszcze inną, nie mamy takiego dla GBL, który byłby stosowany powszechnie). Dlaczego? Bo receptory wciąż wołają o agonizm egzogenny. Proszę prześledzić, jak wygląda mechanizm łączenia się agonistów naturalnych z zewnętrznymi (szczególnie chodzi o powinowactwo do odpowiednich domen). Możesz zapchać receptory GABA ich naturalnym neuroprzekaźnikiem, ale przyniesiesz ulgę tylko swojej psychice. Co nie zmienia faktu, że na bezrybiu i rak ryba. Aprobuję ten pomysł zdecydowanie od dawna, mimo wszystko wolałbym schodzić z baklo/fenibutem niż z w/w.
  • 234 / 11 / 0
Wiesz, ja po długim, ponad rocznym ciągu dałem bez problemu zejść na samych benzo, ale to dlatego że nie miałem ŻADNEJ tolerki na benzo dzięki czemu benzo dawały radę uciszyć cały organizm który wrzeszczał i błagał o jakiegoś agoniste gaba-b. Po kolejnym roku ostrego ciągu już na GBL plus stimy co wywindowało tolerkę na GBL mocno w górę bez problemu zszedłem na gabapentynie plus benzo. Wcześniej próbowałem tricku z baklofenem, ale po miesiącu na baklo wróciłem do GBL i po kolejnym miesiącu zszedłem na gabapentynie plus benzo. Takie zejście trwa 7-10 dni i po sprawie. Stabilizuje człowieka na tyle że jest zdolny do pracy itd. No chyba że ktoś ma jednocześnie rozwalone gaba-a, wtedy faktycznie może być ciężko.
  • 2278 / 278 / 3
A ja właśnie zrobiłem sobie mały ciąg (miesięczny) na gąbkach i bezboleśnie z niego wyszedłem przy użyciu wyłącznie jednej, nieuzależniającej w dodatku substancji. :)
Spoiler:
  • 36 / / 0
Pregabalina pomogła rownież mi ,lekarz psychiatra przepisał mi 75 mg Pregabalina + baclofen 25mg . Choc Polecam zalatwic sobie Proviron. Jest to steryd o dzialaniu ktorego nie wiele osob wie, zbija estrogen i bardzo poprawia samopoczucie,Po wychodzeniu z 3 miesiecznego ciagu ,choc nie musialem sie usypiac ,pomogl rewelacyjnie ,i nie czulem odstawienia . w 4 dni zdrow jak ryba,polecam :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.