Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2879 / 101 / 0
Chyba, że obydwie osoby są przytomne.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 5 / / 0
ja bym to podciągnęła pod gwałt kontrolowanym, o ile wcześniej wystąpiła zgoda śpiącego osobnika
  • 3732 / 45 / 0
Trudniej, kiedy to partner zasypia.

Dopiero teraz moge powiedziec - tak wyzwala zadze. Moze nie dzikie, przynajmniej w moim przypadku, bardziej namietne i zmyslowe. Oczywiscie da sie to opanowac, jednak nie przed mizianiem po uszku. ^_^
Wlalam w siebie CALE 1,5 ml na zjezdzie z DXM i dopiero wtedy poczulam te oslawione efekty.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 82 / / 0
Mi ciężko powiedzieć. Raz mam chęć, a raz nie. I nie zależy to tylko od dawki, inne rzeczy też wchodzą w grę. Ciężko wyczuć. Poza tym, uwielbiam GBL ;p Aktualnie jest to jedyna substancja, która działa na mnie dobrze i którą mogę przyjmować bez obaw.
  • 2179 / 31 / 0
czasem tylko gleba na twarz ;) NIe zauważyłem aż tak mocnego pobudzenia seksualnego tylko raz mi sie zdarzyło. Pewnie przez cholerne sugestie ze tak działa. Tak samo było z mefem póki nie wyczytałem że wzmaga pociąg nie odczuwałem tej składowej, teraz czuje ją bardzo silnie.
  • 82 / / 0
Zazdrościsz tej gleby ;) U każdego inaczej z tym pobudzeniem, rozreklamowane przez tych, co je mają.
  • 2179 / 31 / 0
dosyć widowiskowe a i zapewne samopoczucie też zacnem szczególnie podczas spadania :D
  • 82 / / 0
Pewnie cudowne, żałuję, że nie pamiętam :( Popędu w tamtym momencie również nie zarejestrowałam. Tak wspaniale jest odlecieć =]
  • 2497 / 51 / 0
Teraz juz wiesz, jak jest po heroinie, to byl ten orgazm slynny ;p
Co do wplywu na kobiety, to zdaza im sie po GBL tracic przytomnosc w roznych momenach, co czasami dziwnie wyglada z roznych perspektyw ;p Ale to kwestia nieprzedawkowywania moim zdaniem po prostu ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 857 / 2 / 0
gzzz88 pisze:
Mi ciężko powiedzieć. Raz mam chęć, a raz nie. I nie zależy to tylko od dawki, inne rzeczy też wchodzą w grę. Ciężko wyczuć. Poza tym, uwielbiam gbl ;p Aktualnie jest to jedyna substancja, która działa na mnie dobrze i którą mogę przyjmować bez obaw.
Szkoda troche, ze zawsze nie dziala pobudzajaco sexualnie na kobiety :~(
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.