Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
WaWe pisze: Otóż na forum utarło się że, zbyt niskie dawki G (poniżej 1ml) "podbijają" glutaminian i GABA go "nie zasłania" w stopniu takim, by dawki te były rozsądne w szczególności w przypadku odstawiania, na którego jestem etapie...
Jezeli wziecie malej dawki gbl podczas odstawki podnosi poziom glutaminianu, to brak jakiekolwiek dawki g wypierdala jego poziom w kosmos :)
Ja bym w ten sposob to interpretowal, zreszta ma to potwierdzenie w moich doświadczeniach.
WaWe pisze: Otóż na forum utarło się że, zbyt niskie dawki G (poniżej 1ml) "podbijają" glutaminian i GABA go "nie zasłania" w stopniu takim, by dawki te były rozsądne w szczególności w przypadku odstawiania, na którego jestem etapie...
Jezeli wziecie malej dawki gbl podczas odstawki podnosi poziom glutaminianu, to brak jakiekolwiek dawki g wypierdala jego poziom w kosmos :)
Ja bym w ten sposob to interpretowal, zreszta ma to potwierdzenie w moich doświadczeniach.
To było przed przyjściem butelki 100ml którą właśnie kończę.
Nie da się, to jest dla mnie idealny środek. Mój święty graal.
Jakość mojego życia wzrosła o 100%, odnowiłem kontakty znajomości, poznałem dwie dziewczyny, cieszy mnie wszystko, wszystkie sprawy ogarniam, chce mi się robić wszystko. Zrobiłem przez tydzień co normalnie robiłbym przez miesiąc.
Już wiem, że mimo, że znam się ok. 3tyg. z GBL to już ciężko się od niego uzależniłem psychicznie
Praktycznie dolewam cały dzień, znalazłem idealną dawkę dla siebie 1,7ml.
Rodzina zadowolona, kurator zadowolony mówi, że w końcu wyglądam jakbym przestał ćpać
Przez weekend skończy mi się GBL i pewnie dopiero we wtorek bedę miał i już mnie przeraża ta myśl.
To jest idealna substancja na codzień, bez zejścia.
Wprawdzie parę razy usnąłem (ale przy kompie, bez przypałów), ale to może dlatego że dojadam Flubromazepam i pije hektolitry kawy.
Grippin pisze:To jest idealna substancja na codzień, bez zejścia.
Wprawdzie parę razy usnąłem (ale przy kompie, bez przypałów), ale to może dlatego że dojadam flubromazepam i pije hektolitry kawy.
Potem, ciąg, odstawka, ciąg i takie marne koło... to tak jak alkocholik, marne Twoje dalsze życie gdy nie będziesz pod wpływem. Alkocholik jest alkocholikiem do końca życia.
Wiem coś o tym bo sam jestem psychicznie uzależniony od GBL, przejabane
Na przyszłość pamiętaj: nie podejmuj się odstawki całkowicie samodzielnie, wiele osób przez to bardziej cierpiało niżeli mogło słuchając się "starszych"...
Przewertuj kiedyś tam wątek "Odstawianie" <--- skarbnica wiedzy.
No i ogólnie trzymam kciuki --> "have fun"
Ja póki co jestem nią zauroczony. Jakość życia podskoczyła o 100%, ale to moje subiektywne odczucie.
A alko nie lubię, więc to chyba dobrze?
2 ml co 2 godziny to dla mnie jest max. wychodzi więc 24 ml na dobę.
Nie wiem czy tez tak mieliscie, ale pierwsze butelki (w sumie z poltorej roku), zwykle 0,5l, czasem litr nie czulem wcale odstawienia, no moze sie pocilem w nocy. Nie robilem zadnego schodzenia z dawek, ani suplementacji i zdziwiony bylem o jakiej odstawce ludzie pisza. Praktycznie dopiero jak szlo ok 20ml dziennie to mialem hujnie na odstawce.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.