ODPOWIEDZ
  • 54 / / 0
Moi drodzy, mnie martwi najbardziej to że od naszego jedynego chyba vendora w PL dostałem info iż AH-7921 nie będzie już więcej dostępne ani uzupełniane ze względu na małe zainteresowanie :'( :'( może wspólnymi siłami dałoby się z tym coś zrobić.. napiszmy petycję! :-O
~do oprawienia w ramkę~
Spoiler:
  • 70 / 22 / 0
Smutna wiadomość. Ah może nie jest idealne, ale trafia w gusta, przynajmniej moje.

Plus taki, że można liczyć na jakąś obniżkę ceny przed wyzbyciem się towaru.
Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
  • 92 / / 0
Jako, że Grentoo z pewnych powodów nie może podzielić się tą informacją, to powiem w jego imieniu.

Przejebał. Przez 1,5 był nieprzytomny, zimny jak mama go znalazła - ale ten jebany skurwysyn wcale nie zszedł. Z tego co mówił to "być może chciał się zabić". Tyle co mu przyszło tj. 250mg zrobił jednego wieczora. Przyszedł do mnie po 40mg może, w domu puknął kolejne 40mg i po jakimś czasie stwierdził, że to pierdoli i postanowił dojebać resztę (IV ofkors), a śladowymi ilościami wysmarował sobie ryj. Ponoć nie mogli go intubować, bo miał zaciśnięte gardło (prawdopodobnie reakcja histaminowa przez to, że miał to w mordzie). Dostał 3x nalokson w szpitalu, policja zajebała mu telefon i komputer (dla tego nie może zdać z tego relacji).

No i za jakiś czas znowu będzie zamawiał, to może i ja się skuszę :D.
  • 992 / 17 / 0
Mam palce to sam napisze: Dobrze było i chuj. Ale ciut za blisko. Substancja doskonała na złotego strzała po wchodzi po 5 min, da rade jako tako sprzątnąć. Porównianie do helupy trafne tylko dłuższe.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 377 / 3 / 0
Re: AH-7921
Nieprzeczytany post autor: Ride »
Witam panowie.

Rozumiem, że można to walić donosowo? Jak z uczuciem głodu? Pewnie zanika?
Ile na pierwszy raz? Tolerancja na opio = 0 w zeszłym roku palona helupa %-D
Chce to sobie w tygodniu przetestować jednym strzałem i następnego dnia muszę rano do roboty wstać. Zgaduje, że sen to nie problem, ale co z ew. zejściem i powrotem do trzeźwości? Jestem ogólnie dość wrażliwy na opio ;p
Whole life is about "up" and "down".
  • 992 / 17 / 0
Wal 20-40mg, sam na początku tyle wciągnąłem i było git. Wchodziło około... do peaku jakoś 30-40 minut, po 4 godzinach zeszło. Jest się ciut ogłupionym ale poza tym nic a nic nie widać. Oczy normalne. Uwaga, bo żre w nosa. Coś jak etylofenidat tylko ból wchodzi dłużej, koło 5 minut. Działanie bólu nie znosi, więc przygotować się na dyskomfort. Mimo że umiem wielkie krechy etylo wciągać, to AH boli. Bądź co bądź boli.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 397 / 3 / 0
Jestem za!
To tak a propos petycji o to, aby AH-7921 było uzupełniane. Właśnie kurde miałem zacząć opiatową zimę a tu ło.

A przy okazji podpytam, wzmacniał ktoś to przez DXM? Ponoć 15 mg czyli jeden tabs zwiększa wrażenia wielokrotnie, trzeba uważać. Prawda to? Jakieś doświadczenia?
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / / 0
doppelganger pisze:
Jestem za!
To tak a propos petycji o to, aby AH-7921 było uzupełniane. Właśnie kurde miałem zacząć opiatową zimę a tu ło.
Myślę że wystarczy aby każdy zainteresowany napisał w tej sprawie maila do naszego polskiego vendora (wiadomo o kogo chodzi). Napewno coś da się zrobić. W Was cała nadzizeja ja już napisałem :huh:
~do oprawienia w ramkę~
Spoiler:
  • 377 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ride »
Hmm, po pierwszej próbuje podpisuje się, 30mg w sam raz.

Ciekawe co to będzie dalej, pisał ktoś może coś w tej sprawie?
Whole life is about "up" and "down".
  • 1037 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pandaeb »
Uświadomi mnie ktoś u którego vendora to obecnie jest dostępne?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.