ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czyli z tego co zrozumiałem, to tylko PLB lub psychiatra mogą przepisać Naltrekson? (nie licząc uzależnionych)

Ja próbowałem dostać receptę od kilku neurologów i żaden nie chciał przepisać ani standardowego opakowania, ani typowo pod LDN.
Niestety moje próby zakupu od jakichś typów deklarujących, że sprzedają le ki z polskich ogłoszeń okazały się oszustwem.
  • 656 / 124 / 0
Kurde, ciężki temat, nie znam choćby jednej osoby która dostawała recepty na to.
Ale z tego co spróbowałem wyszukać to rzeczywiście kierunkiem docelowym tutaj będzie psychiatra.
Masz jakieś kwity na to czy tak po prostu chcesz zdobyć? Jak z kwitem zawsze możesz popytać lekarzy choćby na znanym serwisie zaczynającym się na ostatnią literke alfabetu.
Może @Merx coś podpowiesz ?
:tabletki:
  • 720 / 121 / 0
Ja to dostałam od psychiatry jak już byłam grubo uzależniona od Xanaxu i innych benzo i mu się przyznałam w końcu, że do tego mam taki problem z alkoholem, że zaczęłam chodzić na AA. Po odstawieniu wszystkich benzo bardzo gwałtownie przepisał mi to i kazał brać jedną tabletkę dziennie, albo to się jakoś pokryło ze sobą, nie pamiętam już. Faktycznie odrzuciło mnie od alkoholu szybko, a później myślę, że AA mi dało na tyle dużo, że przestałam pić więc przestałam to brać. Nie wiem czy to, jak się po tym czułam to dalej były skutki odstawienne benzo, czy to się jakoś zmieszało, czy to było działanie tego leku, ale momentami czułam się strasznie. Może to dobry lek żeby się odechciało pić, bo faktycznie, hamuje całkowicie 'zapotrzebowanie' na alkohol. Raz się próbowałam upić, biorąc go, i w sumie byłam pijana ale psychicznie nic nie czułam, żadej euforii, nic - tylko miałam świadomość, że jestem pijana.

A - no i jest drogi w chuj, prawie 300 zł mnie kosztowało jedno opakowanie
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
  • 1609 / 413 / 2
@krzychv
nie wiem nie znam sie szczerze, moge zapytac jak mi sie przypomni
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.