Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 29 / / 0
cz.d.a. pewnie byłby najlepszy - czysty do analizy, ale przy stabilizowanym fenidolem masz pewność że ci nie pierdolnie gdzieś przez przypadek. Moja babcia zostawiła taki na oknie na świetle i nic się nie stało :D
  • 490 / 3 / 0
Mam pytanie czy na czas podróży eter może być przechowany w słoiku szklanym z nakrętką albo butelka po acetonie? Oczywiście zabezpieczone przed światłem.
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 666 / 2 / 0
jak nie bedzie tego duzo i nie bedziesz wstrzasal za bardzo to tak.
  • 490 / 3 / 0
Ilość około 50ml, w strząsanie będzie raczej mocne... Pocztą Polską...
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 666 / 2 / 0
50 to nawet na raz malo %-D

da rade.
  • 490 / 3 / 0
Z tego co pamiętam to 25ml nasączonej szmatki w kubku idealnie się nadaje.
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder

The Prodigy - Thunder

• 96 / 2 / 0
eter w liście najobrzydiwszych rzeczy, jaką dane mi było pić/jeśćw życiu, naprawę nieczego NARDZIEJ OCHYDNEGO nie spotkałem.. Jakie prefeujecie dawki do inhalowania się?

Nie jestem pewien, czy to wina przed tym klona 2,g, jeszcze wczśsniej oszałmałem 1000mg Tramalu, 500 kodeiny l Midazolamu 7,5mg, jednakże pareładnych godzin temu dzięki temu mogę stwierdzić, ze eter to chujowo zabawka, wyjebałem z 30-20 ml duszkiem , wywąchałem z kolejne 50-60 ... i... totalne ogyupienie nieogar i rzyganie/
Zdecydowanie nie polecam, szkoda na ten szajs kast
Ps.Wszystko to było zarzucane było naorawdę dawno,
Ostatnio zmieniony 06 października 2010 przez Jedi, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1718 / 9 / 0
Pytam sie - jaka temperature zamarzania ma eter? Bo dzisiaj to kiralem outdoor(temp. 4 stopnie celsjusza), i po wylaniu na chuste po kilku sekundach cala zamarzala, a wylanie na lapy to jak wlozenie ich do zajebiscie zimnej lodowki.

Chyba jeszcze mnie trzyma. Mila faza ;)
  • 29 / / 0
-116,3°C On nie zamarzał, tylko szybko parował, to podobnie jak z gazem do zapalniczki, jak wylejesz na rękę to też będzie zimno
  • 6 / / 0
Chciałem spytać w wątku "eter dietylowy - gdzie kupić?" ale że poszedł do śmietnika...
Jak wypełnić oświadczenie z wiadomej strony aby nie było przypału z zamówieniem eteru?
Stanowisko... pieczątka?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.